Έτσι θα δείξει την αγάπη της στον μαχητή Μέισον η Χαλ

Ο Ράιαν Μέισον δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του μετά το σοβαρό χτύπημά του κόντρα στην Τσέλσι όμως η Χαλ δεν σταματάει τις ενέργειες στήριξής του. Διαβάστε το story.

Έτσι θα δείξει την αγάπη της στον μαχητή Μέισον η Χαλ

Το χτύπημα στο κεφάλι του Ράιαν Μέισον κατά τη διάρκεια του Τσέλσι-Χαλ, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο κρανίο και να χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, "πάγωσε" όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όμως το ευχάριστο από όλη την περιπέτεια που έζησε είναι πως δείχνει να βγαίνει νικητής.

Η επέμβαση πέτυχε και ο ίδιος εξακολουθεί μεν να παραμένει σε νοσοκομείο του Λονδίνου αλλά έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον ενώ σύμφωνα με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα η ζωή του δεν βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο.

Έτσι θα δείξει την αγάπη της στον μαχητή Μέισον η Χαλ

Η οικογένεια της Χαλ πάντως δεν σταματάει να τον σκέφτεται ούτε λεπτό (ο αρχηγός Ντόουσον τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα όπου μίλησε με τους γονείς του) και όπως αποκάλυψε ο Μάρκο Σίλβα, όλη η ομάδα θα τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα που θα δώσει στην αγγλική πρωτεύουσα απέναντι στην Φούλαμ για το θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας

"Δεν είναι εύκολο για την ομάδα αλλά θα πρέπει θα παραμείνουμε δυνατοί μαζί, να παλέψουμε μαζί και να στηρίξουμε τον Ράιαν. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα αλλά σε αυτές τις στιγμές παίζουμε για τους οπαδούς μας, για τους εαυτούς και σίγουρα για τον Ράιαν.

Η ανταπόκριση ήταν φανταστική επειδή είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε την οικογένειά του και τον παίκτη μαζί. Σε αυτές τις στιγμές χρειάζεται να ξεχνάμε τα πάντα και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν", δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Χαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δεύτερο ημιτελικό του League Cup το βράδυ της Πέμπτης (26/1).

Έτσι θα δείξει την αγάπη της στον μαχητή Μέισον η Χαλ

Όπως μάλιστα αναφέρει η "Mirror" η στήριξη των ανθρώπων της Χαλ προς τον 25χρονο μέσο θα εκδηλωθεί και στο ματς με τους "κόκκινους διαβόλους", που θα είναι το πρώτο για τους "τίγρεις" μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μέισον κόντρα στην Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί σκοπεύουν να τον χειροκροτήσουν όλοι μαζί στο 25ο λεπτό ορμώμενοι από το Νο 25 που φοράει στη φανέλα ενώ οι παίκτες του Σίλβα θα εμφανιστούν στην προθέρμανση φορώντας όλοι φανέλες που θα γράφουν "Mason 25".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάχη για να κρατηθεί ζωντανός δίνει ο Μέισον της Χαλ!
Ο Μέισον δίνει μάχη για τη ζωή και η Τότεναμ τον στηρίζει με video
Καλύτερα ο Μέισον, εξέδωσε ανακοίνωση η Χαλ
Το μήνυμα στήριξης του Μάρκο Σίλβα στον Μέισον που παλεύει για τη ζωή του
Νέα ανακοίνωση της Χαλ για την κατάσταση του Μέισον

News 24/7

24MEDIA NETWORK