Ξεκατίνιασμα Ντιέγκο Κόστα... Κόντε!

Σκληρές εκφράσεις από τον Ντιέγκο Κόστα για τον Αντόνιο Κόντε, τον οποίο χαρακτήρισε... ανήθικο άνθρωπο για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε. "Έτσι καταλαβαίνεις τι σόι άνθρωπος είναι", είπε μεταξύ άλλων.

Ξεκατίνιασμα Ντιέγκο Κόστα... Κόντε!
costa conte

Σε... αναμονή βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα. Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι, δεν θέλει να πάει στην Κίνα και μάλιστα έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτή η αναμονή όπως φαίνεται έχει επηρεάσει τον Ισπανό άσο, που έριξε νέες βολές κατά του Αντόνιο Κόντε, τον οποίο ουσιαστικά... δίνει ως υπεύθυνο για τον παραγκωνισμό του.

"Με ρωτάτε ξανά για τα μηνύματα του Κόντε", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ήταν μία περίοδος τρέλας! Συμβαίνει, όμως πιστεύω πως έδειξε έλλειψη σεβασμού. Πάντα συνηθίζω να μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο με τους προπονητές και την διοίκηση. Ποτέ δεν στέλνω μηνύματα, αυτό δείχνει και τι σόι άνθρωπος είναι".

Για την συμφωνία με την Ατλέτικο, δήλωσε: " Όταν κάτι με στεναχωρεί, τότε ο κόσμος που με στηρίζει είναι εκείνος που τραβάω δύναμη. Βρέθηκα στην ομάδα για τρία χρόνια και ότι έκαναν ήταν για αυτούς και για τους συμπαίκτες μου, που ήμασταν δεμένοι. Γενικότερα η εμπειρία ήταν φανταστική.

Η Ισπανία είναι μία χώρα που μου ταιριάζει αρκετά λόγω κλίματος και των ανθρώπων. Είμαι ερωτευμένος με την Μαδρίτη, όμως πρέπει να περιμένουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK