Οι φίλαθλοι της Λιντς επιδιώκουν συνάντηση με τον Ράσελ Κρόου

Μία μερίδα φίλων της Λιντς Γιουνάιτεντ θέλει να συναντηθεί με τον διάσημο ηθοποιό, Ράσελ Κρόου, μετά τις φήμες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την αγορά της αγγλικής ομάδας.

Οι φίλαθλοι της Λιντς επιδιώκουν συνάντηση με τον Ράσελ Κρόου

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να επενδύσει χρήματα στη Λιντς η οποία βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο. Ο Αυστραλός ηθοποιός ήδη έχει αναμειχθεί με τον αθλητισμό, καθώς έχει στην ιδιοκτησία του την αυστραλιανή ομάδα ράγκμπι "Ράμπιτος".

Ο επικεφαλής των φιλάθλων, οι οποίοι προσπαθούν να αποκτήσουν το 25% των μετοχών του ιδιοκτήτη Μάσιμο Τσελίνο, εν ονόματι Ντίλαν Τουέιτς "έπλεξε" το εγκώμιο του Αυστραλού ηθοποιού:

"Μέσω των φιλάθλων, απέκτησε την ομάδα ράγκμπι "Ράμπιτος" και την έκανε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Είναι φαν της Λιντς και αυτό είναι υπέροχο, αλλά αυτό που έκανε με την ομάδα του Σίδνεϊ μάς κάνει να θέλουμε ακόμα περισσότερο να αναμειχθεί με την ιδιοκτησία της Λιντς".

Ενώ όσον αφορά την επικείμενη συνάντηση: "Ο Ράσελ θα είναι πίσω στην Αγγλία τον επόμενο μήνα και θα προσπαθήσουμε να τον συναντήσουμε από κοντά, ώστε να δούμε ποιες είναι οι διαθέσεις του".

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ράσελ Κρόου για τη Λιντς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK