Λέει... αντίο παρά το "μείνε" του Βενγκέρ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λούκας Πέρεζ, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε "όχι" στην πρόταση παραμονής που του έγινε από την Άρσεναλ.

Λέει... αντίο παρά το "μείνε" του Βενγκέρ
Λούκας-ΠΑΟΚ-Λα Κορούνια INTIME SPORTS

Παρελθόν από την Άρσεναλ θα αποτελέσει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεζ, έστω κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Ισπανός που αποκτήθηκε έναντι 18.000.000 εκατομμυρίων ευρώ από τους "κανονιέρηδες" πέρυσι το καλοκαίρι είπε "όχι" στον Αρσέν Βενγκέρ που προσπάθησε να τον μεταπείσει και θα ψάξει αλλού το όνειρό της καθιέρωσης για τη γενική προσπάθεια που θέλει να κάνει ώστε να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, του χρόνου το καλοκαίρι, με την εθνική Ισπανίας.

Γενικά στην Άρσεναλ ήθελαν να τον πείσουν να μείνει και να παλέψει για τη θέση του, αλλά ο ποιοτικός επιθετικός ήταν κάθετος. Φεύγει και επιστρέφει στην Ισπανία για να παίξει είτε στη Σεβίλλη είτε στην Ντεπορτίβο όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Πέρεζ στην Άρσεναλ έπαιξε 21 φορές και πέτυχε επτά γκολ, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ. Όσον αφορά την θητεία του στον ΠΑΟΚ, ήταν εξαιρετικός αφού σε 52 παιχνίδια πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK