Ξέσπασε ο Κάριους προς όσους τον πικάρουν

Αν και εσύ έκραξες/κράζεις τον Λόρις Κάριους για τα λάθη του, ο Γερμανός σου έχει ένα μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει απηυδήσει με τα όσα του έχουν σούρει το τελευταίο διάστημα. (PHOTO)

Liverpool's Loris Karius (1) can't stop a penalty kick by Borussia Dortmund's Christian Pulisic (22) during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton)
Liverpool's Loris Karius (1) can't stop a penalty kick by Borussia Dortmund's Christian Pulisic (22) during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match in Charlotte, N.C., Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Chuck Burton) AP

Ο χαμένος ευρωπαϊκός τελικός του Κιέβου φαίνεται ότι έχει στοιχίσει ακριβά στον Λόρις Κάριους. Από τότε, ο Γερμανός κίπερ ψάχνει να βρει την χαμένη του ψυχολογία αλλά μάταια, ενώ και η αυτοπεποίθησή του δεν βρίσκεται σε υψηλά στάνταρ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

Κατά βάθος γνωρίζει και εκείνος καλά πως, πλέον, κάθε κίνησή του εντός αγωνιστικού χώρου είναι ελεγχόμενη. Ξέρει ότι άπαντες περιμένουν στην γωνία για να τον πικάρουν και να τον χλευάσουν. Έχει μονίμως στο μυαλό του ότι θα κάνει λάθος. Κι ως γνωστόν, αν φοβάσαι ότι θα κάνεις λάθος, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί.

Στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ (έχασαν 3-1 οι "ρεντς") υπέπεσε σε ένα ακόμη σφάλμα, όταν ο Πούλισιτς έκανε σουτ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα την έστρωσε στον Λάρσεν που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Το λάθος αυτό ήταν η αφορμή για να γίνει ξανά αποδέκτης επικριτικών σχολίων στα social media. Εκείνος πάντως που του ύψωσε ασπίδα προστασίας ήταν ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αγανακτισμένος ξέσπασε γράφοντας μεταξύ άλλων: "Α φήστε το παιδί ήσυχο. Είναι και αυτός άνθρωπος. Όπως όλοι μας!".

Ούτε ο Κάριους έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα αλλά έχοντας ως "όπλο" του το Instagram έστειλε και εκείνος το δικό του μήνυμα σε όσους τον κρίνουν για κάθε του... στραβή:

"Σε όσους ικανοποιούνται όταν άλλοι αποτυγχάνουν ή υποφέρουν, τους νιώθω. Ότι άσχημο και να συμβαίνει στην ζωή σας που προκαλεί τόσο θυμό και μίσος, προσεύχομαι να περάσει και να σας συμβούν μόνο θετικά", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΟ POST:

Ξέσπασε ο Κάριους προς όσους τον πικάρουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK