Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ έπεσε σε... εξετάσεις νομικής

Το είδαμε κι αυτό! Το μαρκάρισμα-μαρς του Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ που τον έθεσε εκτός τελικού Champions League από το 30 λεπτό ήταν από τα ερωτήματα σε τεστ νομικής του Πανεπιστημίου της Δαμασκού.

Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ έπεσε σε... εξετάσεις νομικής
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Η φάση του σοβαρού τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League, συζητήθηκε ακόμη περισσότερο κι απ' το γκολ-ποίημα του Γκάρεθ Μπέιλ με ανάποδο ψαλίδι.

Ο κόσμος στάθηκε στον "ύπουλο" τρόπο με τον οποίον προήλθε, θεωρώντας την arm bar κίνηση του Ράμος σκόπιμη για να βγάλει νοκ άουτ την μεγαλύτερη πηγή κινδύνου της Λίβερπουλ. Ο Ισπανός "δικάστηκε" στα social media απ' τους οπαδούς και αναγκάστηκε να αλλάξει μέχρι και αριθμό τηλεφώνου λόγω απειλητικών μηνυμάτων.

Αν επρόκειτο για άλλον παίκτη, ενδεχομένως η κουβέντα να μην είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Η συμπαθητική φυσιογνωμία, όμως του "Φαραώ" ανάγκασε άπαντες να ασχοληθούν πολύ περισσότερο. Σε τέτοιο βαθμό που η συγκεκριμένη φάση έπεσε ως ερώτημα σε εξετάσεις νομικής στο πανεπιστήμιο της Δαμασκού.

" Ο Σέρχιο Ράμος τραυμάτισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League. Φυσικά, η πράξη του Ράμος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράπτωμα ποινικού δικαίου, λόγω τεσσάρων συνθηκών που δικαιολογούν τέτοιου είδους βίαια περιστατικά στο ποδόσφαιρο. Να τα αναλύσετε", έγραφε το ερώτημα.

Η φωτογραφία έγινε πολύ σύντομα viral σε όλο το διαδίκτυο, ενώ οι σπουδαστές της σχολής βρήκαν το παράδειγμα πολύ ενδιαφέρον. Δεν είμαστε τόσο βέβαιοι αν βγάλετε άκρη με τα Αραβικά, ωστόσο για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε την PHOTO:

Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ έπεσε σε... εξετάσεις νομικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK