Η εξήγηση για τον εναγκαλισμό μυστήριο Μουρίνιο-Φελαϊνί

Ο Φελαϊνί σκόραρε στο 87ο λεπτό κόντρα στην Χαλ και έφυγε... σφαίρα για τον πάγκο με σκοπό να αγκαλιάσει τον Μουρίνιο. Αυτή η κίνηση προκάλεσε ερωτηματικά, αφού ο Βέλγος φέρεται να βρίσκεται στην transfer list, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε τη δική του εξήγηση (VIDEO).

Η εξήγηση για τον εναγκαλισμό μυστήριο Μουρίνιο-Φελαϊνί
felaini mourinho

Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε τελικά 2-0, χάρη σε δυο τέρματα των Μάτα (56') και Φελαϊνί (87'). Ειδικότερα το δεύτερο τέρμα, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό ενόψει του επαναληπτικού, αλλά στην Αγγλία σχολιάστηκε για άλλο λόγο.

Βλέπετε, ο Βέλγος μέσος με το που σκόραρε πήγε στον πάγκο και αγκάλιασε με δύναμη τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αυτή η κίνηση ήταν κάτι που δεν περίμενε ο κόσμος, αφού ο Φελαϊνί παρουσιάζεται σε πολλά δημοσιεύματα ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για αυτή την κίνηση και απάντησε: "Πιστεύω πως ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που του έδωσαν όταν πέρασε δύσκολες στιγμές. Ίσως γιατί του είπα κιόλας πως θα σκοράρει το δεύτερο γκολ.

Είναι όμορφο αυτό που συνέβη και που πέτυχε το γκολ μπροστά στους οπαδούς μας. Μην ξεχνάμε πως αυτό το τέρμα μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK