Ο Ρέντναπ αποκάλυψε τα... προσόντα του Ζοσέ

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζέιμι Ρέντναπ αποκάλυψε μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές του "Sky" τι του είχε μαρτυρήσει ο Λάμπαρντ για τα κρυφά... προσόντα του Μουρίνιο: "Eκτός από "Special One" είναι και..."! Σπαρταριστό παρασκήνιο για τον "Special Οne"

Ο Ρέντναπ αποκάλυψε τα... προσόντα του Ζοσέ

Κύριε Ζοζέ μου αυτά δεν μας τα είχατε πει. Δυστυχώς για εσάς ένας δικός σας άνθρωπος τα έβγαλε στη φόρα. Δικό σας "παιδί" για την ακρίβεια άνοιξε το στόμα του και τα "ξέρασε" σε λάθος άτομο.

Βλέπετε ο Τζέιμι Ρέντναπ είναι ξάδερφος με τον Φρανκ Λάμπαρντ και ο πρώην άσος της Τσέλσι αποκάλυψε μυστικά που αφορούν τα... χαρίσματα του Πορτογάλου τεχνικού.

Έτσι, όταν ο Ρέντναπ φιλοξενήθηκε στην χιουμοριστική εκπομπή "A League of Their Own" του Skysports και η κουβέντα πήγε στις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, δεν κράτησε κρυφό τίποτα!

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε: "Τζέιμι ο ξάδερφος σου, Φρανκ Λάμπαρντ, τον γνωρίζει καλά. Σου έχει μιλήσει ποτέ για τα ερωτικά του;", η απάντηση του πρώην άσου της Λίβερπουλ αφοπλιστική:

"Βασικά αυτό που μου απάντησε είναι πως εκτός από "Special One" είναι και... Gifted one"! Τέζα το πάνελ. "Δηλαδή;", ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής.

"Ξέρετε, γιατί έχει μεγάλο....", ξεστόμισε ο Ρέντναπ και όλοι έπεσαν ξεροί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έσοδα-ρεκόρ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2016!
Έτσι "παρηγορήθηκε" ο Ιμπραχίμοβιτς μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ
Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK