Ο Φέργκιουσον επιστρέφει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και βγάζει 11άδα με ή χωρίς Ρονάλντο

Όποιος ακούει το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αυτόματα τού έρχεται στο μυαλό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 75χρονος, που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες των "κόκκινων διαβόλων", πρόκειται να επιστρέψει στον πάγκο τους

Manchester United manager Sir Alex Ferguson waves to supporters before his last game in charge of his team, their English Premier League soccer match away at West Bromwich Albion at The Hawthorns Stadium, West Bromwich, England, Sunday May. 19, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Sir Alex Ferguson waves to supporters before his last game in charge of his team, their English Premier League soccer match away at West Bromwich Albion at The Hawthorns Stadium, West Bromwich, England, Sunday May. 19, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP

Στις 4 Ιουνίου, το "Όλντ Τράφορντ" θα γεμίσει αστέρες, καθώς η Γιουνάιτεντ θα διοργανώσει ένα φιλικό προς τιμήν του "στρατιώτη" της, Μάικλ Κάρικ.

Από τη μία πλευρά θα βρεθεί η ομάδα που κατέκτησε το Champions League το 2008 και από την άλλη, η all star ομάδα του Μάικλ Κάρικ. Ήδη πολλά ονόματα έχουν ανακοινωθεί πως θα λάβουν μέρος στο μεγάλο αυτό φιλικό, με τον Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ να είναι μερικοί από τους δημοφιλείς ποδοσφαιριστές που θα πατήσουν στο χορτάρι.

Μαζί τους θα βρίσκεται όμως και το "τοτέμ" της αγγλικής ομάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του πρώην παίκτη του, και θα βρίσκεται εκεί, στην άκρη του πάγκου της ομάδας του 2008 για να την καθοδηγήσει για άλλη μία φορά. Ο ίδιος ο Φέργκιουσον, όπως είχε παραδεχθεί και σε συνέντευξή του, θεωρεί πως η τότε ομάδα ήταν από τις καλύτερες που είχε με αποτέλεσμα η επιλογή της ενδεκάδας για τον τελικό απέναντι στην Τσέλσι, να είναι από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, ο Σερ Άλεξ θα χρειαστεί να πάρει τη... δύσκολη απόφαση για το τι ενδεκάδα θα παρατάξει στο παιχνίδι της 4ης Ιουνίου. Υπενθυμίζεται, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν μέλος της ομάδας (αφού έφυγε το καλοκαίρι του 2009) δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα λάβει μέρος ή όχι.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK