"Έπαιξε" και ο Μπράιαν Κλαφ με την Νότιγχαμ

Το "City Ground" έζησε στιγμές ανατριχίλας στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων τίμησαν τον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ που έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς 12 χρόνια. Επική ανταλλαγή συνθημάτων με αυτούς της Άρσεναλ!

"Έπαιξε" και ο Μπράιαν Κλαφ με την Νότιγχαμ

Ο Μπράιαν Κλαφ είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ, οδηγώντας το σύλλογο στην κατάκτηση 1 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλων Πρωταθλητριών επί ημερών του, και οι οπαδοί της "Φόρεστ" δεν τον ξεχνούν.

Απόψε λοιπόν (20/9) που συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού Άγγλου τεχνικού το "City Ground" η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη, με τους φίλους της ομάδας του Νότιγχαμ να σηκώνονται όρθιοι στο 12ο λεπτό του αγώνα με την Άρσεναλ (3ος γύρος League Cup) και να χειροκροτούν παρατεταμένα για ένα ολόκληρο λεπτό προς τιμήν του Κλαφ.

"Ήρθατε μόνο για να δείτε την Άρσεναλ" (You’ve only come to see the Arsenal) ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από τους εκδρομείς οπαδούς των "κανονιέρηδων" μετά τις εκδηλώσεις μνήμης και λατρείας προς το πρόσωπο του Κλαφ, και τους ομολόγους τους της Φόρεστ να δίνουν πληρωμένη απάντηση με το σύνθημα "Champions of Europe - you’ll never sing that" (Πρωταθλητές Ευρώπης - Δεν θα το τραγουδήσετε ποτέ).

"Έπαιξε" και ο Μπράιαν Κλαφ με την Νότιγχαμ

Ως γνωστόν, η Φόρεστ έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών (1979, 1980) ενώ η Άρσεναλ δεν έχει κατακτήσει ακόμα την κορυφή της Ευρώπης, με τη μεγαλύτερη στιγμή της να είναι η παρουσία της στον τελικό του Champions League του 2006 (ήττα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα).

Δείτε χαρακτηριστικά tweets οπαδών της Νότιγχαμ για τα 12 χρόνια από την απώλεια του Κλαφ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK