"Σε Αμερικανούς θέλει να δώσει τώρα την Νότιγχαμ ο Αλ Σαράουι"

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης της Φόρεστ έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της. Συγκεκριμένα, με...μυστηριώδεις Αμερικανούς, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρονται, αλλά διέρρευσαν τα λεφτά που προσφέρουν.

"Σε Αμερικανούς θέλει να δώσει τώρα την Νότιγχαμ ο Αλ Σαράουι"

Δημοσίευμα της Telegraph αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου (10/9) πως ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαράζ Αλ Σαραουϊ, έχει σταματήσει τις επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη,για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Ο Αλ Χασαουί ήλπιζε σε συμφωνία 80-20% με τον Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι αλλά ακόμη παραμένει πρόεδρος. Μένει να δούμε αν θα εξακολουθήσει να παρουσιάζεται στο Σιτι Γκράουντ ή αν θα αφήσει την ομάδα εντελώς, εφόσον ολοκληρωθεί το ντιλ με τους Αμερικανούς».

Σύμφωνα,λοιπόν,με το δημοσίευμα ένας από τους αρνητικούς παράγοντες που φαίνεται να έπαιξαν ρόλο σε αυτή την εξελιξη  είναι οι...περιπέτειες του Έλληνα επιχειρηματία. Κι αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της «telegraph.co.uk» τότε ...“η Φόρεστ  είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της απο αμερικανική κοινοπράξια έναντι του ποσού των 40.000.000 λιρών, μετά το τέλος στις  διαπραγματεύσεις με τον αμφιλεγόμενο Ελληνα μεγιστάνα Ευάγελο Μαρινάκη".

Ο Αλ Χασαουί  πάντως που αρέσκεται να χρησιμοποιεί το twitter προτίμησε μάλλον να απαξιώσει το δημοσίευμα γραφοντας : "χθες πουλούσαμε  στην Ελλάδα, σήμερα στην Αμερική, αύριο στην Κίνα;".

 

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ