Ο Μάρκο Σίλβα σόκαρε την Λίβερπουλ!

Δυο φορές ισοφαρίστηκε, μία βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα πήρε τον πολύτιμο βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με... αμφισβητούμενο γκολ (VIDEO).

Ο Μάρκο Σίλβα σόκαρε την Λίβερπουλ!
holebas salah

Μόλις στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Οκάκα, για να ισοφαρίσει στο 29' ο Μανε. Το γκολ των reds δεν... μπλόκαρε τον Μάρκο Σίλβα, που είδε τον Ντουκουρέ να δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 32'.

Κάπου εκεί η Λίβερπουλ... ξύπμησε. Στο 55' ο Φιρμίνο ισοφάρισε σε 2-2, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ έκανε το 3-2 για την ομάδα του Κλοπ!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Γερμανός θα έφευγε με το διπλό, ο Μπρίτος μετά από κόντρες ισοφάρισε σε 3-3 στο 93ο λεπτό, με τον Ουρουγουανό, ωστόσο, να φαίνεται έστω και οριακά πως είναι σε θέση οφσάιντ.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (Σίλβα): Γκόμες - Γιάνμαατ (8' Κίκο), Μπρίτος Καμπρέρα, Καμπούλ, Χολέμπας - Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Τσαλόμπα - Άμραμπατ, Περέιρα (50' Ρισάρλισον), Οκάκα (64' Γρκέι).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Μινιολέ - Αλεξάντερ-Άρνολντ (90'+2' Γκόμεζ), Ματίπ, Λόβρεν, Μορένο - Χέντερσον, Τζαν, Βαϊνάλντουμ - Μανέ, Σαλάχ (86' Μίλνερ), Φιρμίνο (81' Ορίγκι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK