Ο Τζέραρντ είπε "αντίο" στα ποδοσφαιρικά γήπεδα!

Μετά από μια τεράστια καριέρα 17 ολόκληρων χρόνων, ο Στίβεν Τζέραρντ αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση!

Ο Τζέραρντ είπε "αντίο" στα ποδοσφαιρικά γήπεδα!
Steven Gerrard

Είναι πλέον οριστικό και το ανακοίνωσε ο ίδιος! Ο Στίβεν Τζέραρντ έχοντας πλέον πατήσει τα 36 χρόνια ζωής, αποφάσισε να βάλει τέλος στην 17χρονη καριέρα του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Αφού ολοκλήρωσε το πέρασμα του από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωτάθλημα της χώρας (MLS) με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από τους αγωνιστικούς χώρους, προς απογοήτευση κυρίως των φιλάθλων της Σέλτικ που φαινόταν ως πιθανότερος προορισμός αν συνέχιζε.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, αποφάσισε ν' αποσυρθεί και ν' αφοσιωθεί στην οικογένεια του, αλλά ίσως οι εξελίξεις να είναι διαφορετικές, καθώς οι "Reds" τον θέλουν στο τεχνικό επιτελείο της. Ο παλαίμαχος, πλέον, διεθνής μέσος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα.

Ο Τζέραρντ με 114 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με τους Γκάλαξι με συνολικές απολαβές πάνω από 9.000.000 ευρώ, καθιστώντας τον έτσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS).

News 24/7

24MEDIA NETWORK