Πώς ο Ζλάταν κατέστρεψε την καριέρα ενός άτυχου Άγγλου αμυντικού

Ο Ράιαν Σόουκρος ακούει το όνομα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και βλέπει εφιάλτες. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Άγγλος αμυντικός για το δεκάλεπτο απέναντι στον Σουηδό που... κατέστρεψε την καριέρα του.

Πώς ο Ζλάταν κατέστρεψε την καριέρα ενός άτυχου Άγγλου αμυντικού

Τι συμβαίνει όταν κάνεις ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίσεις τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς; Η στιγμή που έμοιαζε με όνειρο, μετατρέπεται σε εφιάλτη!

Αυτό έπαθε και ο Άγγλος αμυντικός και αρχηγός της Στόουκ, Ράιαν Σόουκρος, ο οποίος το 2012 είχε κάνει ντεμπούτο με την εθνική της χώρας του στα τελευταία λεπτά του φιλικού με τη Σουηδία στη Στοκχόλμη. Σε ένα ματς που ο Ζλάταν πέτυχε χατ-τρικ και ένα σπάνιο γκολ με ψαλιδάκι εκτός περιοχής.

Ο Σόουκρος που πέρασε ως αλλαγή και φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο είχε την αποστολή να μαρκάρει τον Σουηδό, όμως ο Ζλάταν πέτυχε σε 12 λεπτά τρία γκολ! "Έχω γίνει αστείο στην οικογένειά μου, επειδή αυτά τα δέκα λεπτά χρόνου με την εθνική που μου δόθηκαν, καταστράφηκαν από αυτό τον άνθρωπο.

Όλοι μου λένε ότι ο Ζλάταν μου κατέστρεψε την καριέρα. Είχα μια ευκαιρία με την Εθνική. Αλλά με έβαλε ο προπονητής να μαρκάρω έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν έκανα καλή εμφάνιση", δήλωσε ο 28χρονος αρχηγός της Στόουκ, ο οποίος πάντως στην Premier League τα πηγαίνει περίφημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK