Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

O Αντεμπάγιο Ακινφένβα της Τζίλιγχαμ είναι σύμφωνα με την "EA Sports" και το "FIFA 14", ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Όσοι τον γνωρίζουν, τον φωνάζουν "κτήνος" και όχι άδικα όπως θα διαπιστώσετε και από τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο!
© PA ARCHIVE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

"Είναι επίσημο, είμαι ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στο FIFA 14. H EA Sports επικοινώνησε μαζί μέσω twitter προκειμένου να με ενημερώσει για τα καλά νέα και είμαι περήφανος γι αυτό", δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός στην "Daily Mail", επισημοποιώντας τη διάκρισή του.

"Ο κόσμος μπορεί να γελάει, όμως η δύναμή μου είναι κάτι που πρέπει να το δουλεύω. Δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Χρειάζεται αφοσίωση σε αυτό και σκληρή δουλειά. Η δύναμή μου με βοηθά κάθε εβδομάδα στο γήπεδο", παραδέχεται.

Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο!
© BACK PAGE IMAGES / BPI

Η βαθμολογία που δίνεται στον Ακινφένβα για τη δύναμή του, είναι 97/100, με τον Φελίπε Μπαλόι της Σάντος Λαγκούνα να τον ακολουθεί με 96/100, ενώ ο Τζορτζ Ελοκόμπι της Γουλβς βρίσκεται στην 3η θέση με 95/100.

Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο!
© GETTY IMAGES

Ο όγκος του Ακινφένβα αν και θα περίμενε κανείς να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα απέναντι σε ποδοσφαιριστές ευέλικτους μικρότερης σωματοδομής, η αλήθεια είναι ότι δεν τον επηρεάζει καθόλου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα της Νορθάμπτον πέτυχε 34 γκολ σε 80 αγώνες, ενώ φέτος έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε έξι ματς.

Ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής στον κόσμο!
© KEVIN QUIGLEY

Αυτοί είναι οι πιο δυνατοί ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το FIFA 14:

11. Djibril Konate (Angers SCO) (94)

10. Miguel Aceval (CD Huachipato) (94)

9. Moustapha Sall (Saint Etienne) (94)

8. Daniel Van Buyten (Bayern Munich) (94)

7. Ariel Nahuelpán (U.N.A.M) (94)

6. Achille Emana (Cruz Azul) (94)

5. Lacina Traoré (Anzhi Makhachkala) (94)

4. Wilfried Bony (Swansea) (94)

3. George Elokobi (Wolves) (95)

2. Felipe Baloy (Santos Laguna) (96)

1. Adebayo Akinfenwa (Gillingham) (97)

News 24/7

24MEDIA NETWORK