Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τη φήμη του άνετου και ετοιμόλογου προπονητή που πάντα έχει κάτι να πει ακόμα και όταν δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Υπάρχει όμως μία στιγμή που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του: όταν συνάντησε την Τζένιφερ Άνιστον!

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει επίσημα το βιβλίο του Ρόμπερτ Μπίσλι με τίτλο "Jose Mourinho Up Close and Personal" στο οποίο θα γίνουμε όλοι μας αρκετά σοφότεροι όσον αφορά στις σκέψεις και στην ιδιοσυγκρασία του Πορτογάλου πολυνίκη τεχνικού, ωστόσο η "Daily Mail" εξασφάλισε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο και τα παρουσιάζει μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης.

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!
© REUTERS

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο "ζουμερά" κεφάλαια στο εν λόγω βιβλίο έχει να κάνει με μία απρόσμενη "συνάντηση" που είχε πριν από αρκετά χρόνια ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στην Τσέλσι, με τον Πορτογάλο να μένει αποσβολωμένος στη θέα της Τζένιφερ Άνιστον, που μόλις είχε χωρίσει με τον Μπραντ Πιτ.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ομάδα της Τσέλσι να έχει καταλύσει στο Beverly Hills Hotel και να περιμένει στο λόμπι του ξενοχοδείου για να έρθει το λεωφορείο, όταν ξαφνικά όλοι τους έμειναν κάγκελο αφού εμφανίστηκε η εκθαμβωτική Τζένιφερ Άνιστον.

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!

Όλοι τους έμειναν να χαζεύουν στη θέα της πανέμορφης Αμερικανίδας ηθοποιού, χωρίς την παραμικρή δύναμη να αρθρώσουν λέξη, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην αποτελεί εξαίρεση.

Όταν η Άνιστον απομακρύνθηκε και οι καρδιές όλων άρχισαν να χτυπούν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς ο Μουρίνιο δεν άντεξε και σχολίασε: "Γαμ@@@, Μπραντ Πιτ, τι μαλ@@@. Τζένιφερ Άνιστον 1, Αντζελίνα Τζολί 0".

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!

Το αρχικό σχόλιο του Μουρίνιο κατά του Πιτ είχε να κάνει φυσικά με την επιλογή του ηθοποιού να χωρίσει με την Τζένιφερ Άνιστον και να βάλει στη ζωή του την Αντζελίνα Τζολί ενώ αν λάβουμε υπόψη το διαζύγιο που ετοιμάζεται να πάρει τώρα, εν έτει 2016, το ζευγάρι, το σκορ υπέρ της Άνιστον πρέπει να είναι μεγαλύτερο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK