Πανηγυρισμός... θαύμα στην Αγγλία

Γεράκος οπαδός της Πλύμουθ έγινε το απόλυτο... τρολ, καθώς σκέφτηκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι. Τι έκανε; Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε (VIDEO).

Πανηγυρισμός... θαύμα στην Αγγλία

Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου ματς της Πλίμουθ κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι για την Γ' κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Η γηπεδούχος Πλίμουθ, μπορεί να επικράτησε με 3-2 και να... σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πινάκα, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ένας συμπαθητικός γεράκος σε αναπηρικό καροτσάκι που κινούνταν "ύποπτα" στο πλήθος.

Τι έκανε; Σκέφτηκε έναν ευφάνταστο, αλά αγγλικά, τρόπο για να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του. Η κάμερα τον κατέγραψε να πλησιάζει με το καροτσάκι του προς τη μεριά των υπόλοιπων οπαδών του "Home Park" και ξαφνικά... θαύμα! Σηκώθηκε, και με τα χέρια υψωμένα χαιρέτησε τον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο... τρολάρισμα του γκριζομάλλη "παπατζή" και του το ανταπέδωσε με χειροκρότημα και επιφωνήματα.

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, το αναπηρικό καροτσάκι ανήκει στον Όσκαρ Νάιτ, ένα 14χρονο αγόρι που συμφώνησε να πάρει μέρος στην φάρσα. Με μια ανάρτησή του στο facebook, είπε: "Ο τύπος απλά την δανείστηκε. Έγινε για να διασκεδάσουμε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK