Παραλίγο η ανατροπή του αιώνα στην Αγγλία

Τελικά αυτά τα κάνει μόνο ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό! Η Σάλφορντ βρέθηκε να κάνει χάνει 4-0 μέχρι το 79ο λεπτό κόντρα στην Κιντερμίνστερ, όμως στο τέλος ισοφάρισε σε 4-4 σε ένα τρελό ματς. Οι Κρητικοί το 1990 είχαν ολοκληρώσει το θρίαμβο στο "Καραϊσκάκης" με 5-4 (VIDEO).

Παραλίγο η ανατροπή του αιώνα στην Αγγλία

Γράφαμε τις προάλλες πως στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας υπάρχουν κρυμμένα... διαμαντάκια, που λόγω της μικρής προβολής συνήθως γνωρίζουν οι φίλαθλοι των ομάδων που εμπλέκονται.

Μετά την γκολάρα του Καρλ Μάγκναϊ ( μπορείτε να δείτε ΕΔΩ), είχαμε άλλο ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την National League στο "νησί". Το ματς ήταν ανάμεσα σε Κιντερμίνστερ και Σάλφορντ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν άνετα με 4-0 μέχρι το 79ο λεπτό.

Έλα όμως που οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και πίστεψαν στην ανατροπή. Έτσι, στο 80ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ για τη Σίτι και ακολούθησαν άλλα τρία στο 89', 92' και 96' για να διαμορφωθεί το τελικό 4-4!

Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως από τα τέσσερα γκολ της Σάλφορντ, τα τρία πέτυχαν οι τρεις αλλαγές. Για όσους είναι 35+ πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι θυμίζει εκείνο του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ το 1990 στο παλιό "Καραϊσκάκης".

Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί 4-0 μέχρι το 50ο λεπτό, όμως έχασαν τελικά με μυθική ανατροπή 5-4!

Δείτε τα βίντεο από τα δυο παιχνίδια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK