Δεν πήγε στην προπόνηση λόγω... στύσης!

Αυτή την δικαιολογία δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ! Ο Εμίλ Μπενζά δεν πήγε στην προπόνηση της Πλίμουθ γιατί είχε πάρει βιάγκρα και δεν μπορούσε να ελέγξει τις... ορμές του!

Δεν πήγε στην προπόνηση λόγω... στύσης!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Εμίλ Μπενζά; Σπουδαίο ταλέντο κάποτε αλλά δεν έκανε την καριέρα που υπολόγιζαν οι περισσότεροι. Ο λόγος; Έκανε του... κεφαλιού του. Αποκορύφωμα μία πιπεράτη ιστορία που ακουγόταν πριν από οκτώ χρόνια η οποία, όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Ο προπονητής του στην Πλίμουθ, Πολ Στάροκ, έγραψε την αυτοβιογραφία του κι εκεί αποκαλύπτει πως ο πρώην διεθνής επιθετικός όντως έχασε μία προπόνηση λόγω... βιάγκρα!

"Μου είπαν, με κάθε σοβαρότητα, πως ο Εμίλ πήρε βιάγκρα το προηγούμενο βράδυ και έχει ακόμα... ορέξεις, έτσι δεν μπορούσε να έρθει στην προπόνηση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή η δικαιολογία έχει φτιάξει το δικό της μύθο, αλλά σας ορκίζομαι πως είναι αλήθεια! Ακόμα και για το χώρο του ποδοσφαίρου είναι μία σουρεάλ στιγμή".

Στη φωτογραφία ο προπονητής της Πλίμουθ. Δεξιά ο Μπενζά και αριστερά ο Μαρέν που το 2012 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

 

Πρώτη Σελίδα