Κόντρα σε αυτή την άμυνα δεν βάζεις γκολ ποτέ

Οι Άγγλοι ήταν ανέκαθεν γνωστοί για το δυναμικό στυλ παιχνιδιού της, αφού είναι οι δημιουργοί του λεγόμενου "physical game" στο ποδόσφαιρο. Μία ερασιτεχνική ομάδα από το νησί, έρχεται να μας δείξει την... ιδανική άμυνα που θα πρέπει να παίζει κάθε ομάδα (VIDEO).

Κόντρα σε αυτή την άμυνα δεν βάζεις γκολ ποτέ

Βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ αλλά δεν έχεις τις δυνάμεις να κρατήσεις την μπάλα και να βγεις μπροστά; Η ομάδα σου έχει βρεθεί με 10 και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων σου; Η άμυνα στο ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν ένα σημαντικό κομμάτι του αθλήματος, με τις Ιταλικές ομάδες κυρίως να... διδάσκουν σεμινάρια για τον τρόπο που την εφαρμόζουν.

Δε λογαριάζουν όμως τους πολυμήχανους Άγγλους. Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, φαίνεται η μία ομάδα να επιτίθεται και να βρίσκεται κοντά στην αντίπαλη εστία.

Ο παίκτης που έχει την μπάλα, στην αρχή περνάει με σχετική άνεση τον τερματοφύλακα που έχει βγει, όταν πλησιάζει στο τέρμα το οποίο.. είναι γεμάτο παίκτες! Συγκεκριμένα οι υπόλοιποι 10 παίκτες της ομάδας φαίνονται παραταγμένοι πάνω στη γραμμή του τέρματος, με συνέπεια να το καλύψουν όλο.

Το σοκ για τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας φαίνεται να ήταν τόσο μεγάλο που αν και βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα το σουτ του ήταν απελπιστικά άουτ.

Δείτε την... άμυνα για σεμινάριο των Άγγλων:

News 24/7

24MEDIA NETWORK