Μετέτρεψε το σπίτι του σε... κομμωτήριο ο Φελαϊνί

Ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό περισσότερο για την αφάνα του, παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Και μία είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει την "τρέλα" του Βέλγου μέσου με την πλούσια κόμη του (PHOTO)!

Manchester Uniteds Marouane Fellaini during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Uniteds Marouane Fellaini during the English League Cup, semifinal, 1st leg, match between Manchester United and Hull City at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday Jan. 10, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το καλοκαίρι του 2013 ο Μαρουάν Φελαϊνί πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, πείθοντας τους "κόκκινους διαβόλους" να δαπανήσουν για χάρη του 27.5 εκατομμύρια λίρες. Τρεισίμισι χρόνια μετά ο Βέλγος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του αγωνιζόμενος στο κέντρο της αγγλικής ομάδας, με τις επιδόσεις του όμως εκτός γηπέδου να "τραβούν ακόμα τα βλέμματα".

Ο λόγος φυσικά για την... κόμη του, με τον Βέλγο άσο να έχει δαπανήσει πολλές ώρες στα κομμωτήρια για να φροντίσει το πλούσιο μαλλί του. Και όπως φαίνεται δε θα χρειαστεί να "τρώει ώρες" για τη μετακίνησή του, αφού ο... αθεόφοβος αποφάσισε να αλλάξει ένα από τα επτά υπονοδωμάτιά του στο σπίτι του, σε κομμωτήριο!

Πηγή που μίλησε στη βρετανική "Sun" αποκάλυψε πως " τα μαλλιά του Φελαϊνί είναι η περηφάνια του και η χαρά του και ξοδεύει πολλά χρήματα για να τα διατηρήσει. Αλλά επειδή παίρνει πολύ χρόνο για να τα περιποιηθεί είναι λογικό να μετατρέψει ένα από τα δωμάτιά του σε κομμωτήριο".

Ο Φελαϊνί, που οι φήμες τον θέλουν να μετράει τις ώρες του στο Μάντσεστερ, δείχνει να μην δίνει σημασία στις κακές σειρήνες και να ξοδεύει αλόγιστα χρήματα για το "άφρο" στυλ του.

Και όσον αφορά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποχωρίζεται το μαλλί του; Μάλλον θα αργήσουμε πολύ να τον δούμε χωρίς την αφάνα.

Δείτε το προσωπικό του κομμωτήριο:

Μετέτρεψε το σπίτι του σε... κομμωτήριο ο Φελαϊνί

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK