Πήγε στο γήπεδο ως θεατής και έγινε τέταρτος διαιτητής

Τι κάνεις όταν... ξεμένεις από διαιτητές; Στο ματς της Νιούπορτ Κάουντι με την Πόρτσμουθ το Σάββατο (17/10) βρήκαν τη λύση: Ένας από τους θεατές εκτέλεσε χρέη 4ου. Δείτε το VIDEO.

Πήγε στο γήπεδο ως θεατής και έγινε τέταρτος διαιτητής

Ομολογουμένως δεν είχαμε δει παρόμοιο περιστατικό. Στην αναμέτρηση της Νιούπορτ Κάουντι με την Πόρτσμουθ το Σάββατο (17/10) ο πρώτος διαιτητής, Τζέιμς Άντκοκ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο τέταρτος, Γουέιν Μπαράτ, να πάρει τη θέση του.

Κάποιος όμως έπρεπε όμως να πάρει και τη θέση του τέταρτου και η λύση βρέθηκε. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου εκφωνήθηκε κάλεσμα προς τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες, προκειμένου κάποιος από τους θεατές να παρουσιαστεί και να βοηθήσει.

Έτσι κι έγινε. Ένας οπαδός ονόματι Μάικ Χαρντλ έκανε την εμφάνισή του και έγινε... 4ος διαιτητής, βοηθώντας την κατάσταση. Στη φωτογραφία είναι αυτός με το τζιν στα αριστερά.

Η στιγμή της αλλαγής του πρώτου διαιτητή

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ