Ρονάλντο και Μέσι βοηθούν στην ανακύκλωση... αποτσίγαρων

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η ομάδα προστασίας περιβάλλοντος του Λονδίνου για να καθαρίσει τους δρόμους από αποτσίγαρα, καθώς χρησιμοποίησε ως πρωταγωνιστές της καμπάνιας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Δείτε τις PHOTOS.

Το ζήτημα με τα αποτσίγαρα στους δρόμους του Λονδίνου, όπως σε κάθε μεγαλούπολη, αποτελούσε μία σημαντική "πληγή". Η ομάδα προστασίας Περιβάλλοντος "Hubbub" αναζήτησε τρόπους για να παταχθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Ύστερα από πολλή σκέψη βρήκαν έναν ιδιαίτερο, αλλά παράλληλα πρωτότυπο τρόπο, να ενθαρρύνουν τους καπνιστές να πετούν τα τσιγάρα τους σε ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα.

Χρησιμοποιώντας για... πρωταγωνιστές τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ρωτούν ποιος εκ των δύο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ζητούν από τον κόσμο να πετάξει το αποτσίγαρο στην υποδοχή της επιλογής τους.

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα