Ρονάλντο και Μέσι βοηθούν στην ανακύκλωση... αποτσίγαρων

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η ομάδα προστασίας περιβάλλοντος του Λονδίνου για να καθαρίσει τους δρόμους από αποτσίγαρα, καθώς χρησιμοποίησε ως πρωταγωνιστές της καμπάνιας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Δείτε τις PHOTOS.

Ρονάλντο και Μέσι βοηθούν στην ανακύκλωση... αποτσίγαρων

Το ζήτημα με τα αποτσίγαρα στους δρόμους του Λονδίνου, όπως σε κάθε μεγαλούπολη, αποτελούσε μία σημαντική "πληγή". Η ομάδα προστασίας Περιβάλλοντος "Hubbub" αναζήτησε τρόπους για να παταχθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Ύστερα από πολλή σκέψη βρήκαν έναν ιδιαίτερο, αλλά παράλληλα πρωτότυπο τρόπο, να ενθαρρύνουν τους καπνιστές να πετούν τα τσιγάρα τους σε ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα.

Χρησιμοποιώντας για... πρωταγωνιστές τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ρωτούν ποιος εκ των δύο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ζητούν από τον κόσμο να πετάξει το αποτσίγαρο στην υποδοχή της επιλογής τους.

Δείτε τις PHOTOS:

 

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ