"Σφάζονται" στο Μάντσεστερ για το γιο του Φαν Πέρσι

"Μήλον της έριδος" αποτελεί ο 7χρονος γιος του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με τόσο την Γιουνάιτεντ, όσο και τη Σίτι να επιθυμούν να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους.

"Σφάζονται" στο Μάντσεστερ για το γιο του Φαν Πέρσι

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, επιθυμούν να εντάξουν στις ακαδημίες τους τον 7χρονο γιο του Ολλανδού επιθετικού, Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Σύμφωνα με το "Manchester Evening News", οι δύο ομάδες τις πόλεις "σφάζονται" για χάρη του μικρού Σακίλ Φαν Πέρσι.

Σε ερώτηση που έγινε στον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, όσον αφορά το μέλλον του γιου του, απάντησε: "Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτος και του αρέσει ο ανταγωνισμός. Τον είδαν κάποιοι σκάουτερ, όταν έπαιζε με μια τοπική ομάδα, παρέα με φίλους του. Τώρα παίζει παράλληλα τόσο για την Γιουνάιτεντ, όσο και για τη Σίτι και λογικά μέσα σε ένα χρόνο θα έχει αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Αλλά είμαι κυρίως χαρούμενος που τα πάει και τόσο καλά στο σχολείο. Πολύ καλύτερα από μένα".

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αν τελικά ο γιος του αποφασίσει να ενταχθεί στις ακαδημίες της Σίτι, θα μπει σε μια λίστα με αρκετούς μπαμπάδες των "κόκκινων διαβόλων" που τα παιδιά τους ξεκίνησαν στην μισητή αντίπαλο. Ανάμεσά τους και οι Άντι Κόουλ, Ντάρεν Φλέτσερ και Φιλ Νέβιλ.

Μια γεύση από τις ικανότητες του μικρού Σακίλ Φαν Πέρσι στο σκοράρισμα, μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω βίντεο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK