Υποψήφιος για Δήμαρχος Λονδίνου ο Κάμπελ

Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Λονδίνου στις προσεχή εκλογές.

Υποψήφιος για Δήμαρχος Λονδίνου ο Κάμπελ

Ο Σολ Κάμπελ αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος για τη Δημαρχεία του Λονδίνου στις προσεχή εκλογές.

Ο παλαίμαχος άσος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sun Nation", αποκάλυψε πως θα λάβει μέρος σε debate μεταξύ των μελών του συντηρητικού κόμματος, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου, με σκοπό να βρεθεί ο διάδοχος του Μπόρις Τζόνσον.

"Θέλω να αλλάξω το Λονδίνο για όλους", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Αν συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε με βάση το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τις ζωές των ανθρώπων".

Μένει να δούμε αν η δημοφιλία του στους κύκλους των φιλάθλων της Άρσεναλ θα τον βοηθήσει να κερδίσει το χρίσμα.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα