Πέτυχε δύο γκολ κι έγινε αλλαγή για να προλάβει τη γέννηση του γιου του!

Μια τρομερή νύχτα πέρασε ο άσος της Γουίγκαν, Μπράιαν Κόλκλαφ, ο οποίος σκόραρε δις κόντρα στην Ντονκάστερ, αλλά έγινε αλλαγή στο 60' για να προλάβει τη γέννηση του παιδιού του στο μαιευτήριο (PHOTO).

Πέτυχε δύο γκολ κι έγινε αλλαγή για να προλάβει τη γέννηση του γιου του!

Τι βράδυ κι αυτό για τον Μπράιαν Κόλκλαφ, τον εξτρέμ της Γουίγκαν. Σίγουρα θα το θυμάται για καιρό, όχι για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντονκάστερ και χάρισε τη νίκη με 3-0 στην ομάδα, αλλά για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού και το πώς κατάφερε να τα προλάβει όλα.

Βλέπετε την Τρίτη (22/11) η ομάδα του είχε σημαντικό ματς για την League One (Τρίτη κατηγορία της Αγγλίας). Ωστόσο τύχαινε εκείνο το βράδυ να είναι η γυναίκα του στο... τσακ να γεννήσει.

Τι να κάνει κι αυτός, ως επαγγελματίας πήγε κανονικά στο γήπεδο, φόρεσε φανέλα και σορτσάκι και μπήκε να παίξει. Σκόραρε μάλιστα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε πως ίσως δεν προλάβει να βγάλει όλο το ματς και να πάει στο νοσοκομείο.

Συνεχίζει όμως να παίζει και μάλιστα σκοράρει και δεύτερη φορά στο 58' κάνοντας το 3-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη. Ο προπονητής του που ξέρει τι συμβαίνει τον κάνει αλλαγή στο 60'. Εκείνος πάει αμέσως αποδυτήρια, φοράει μπουφάν και φεύγει τρέχοντας για το μαιευτήριο, προκειμένου να προλάβει τη γέννηση του γιου του.

Τα κατάφερε όμως. Έφτασε στο νοσοκομείο με την ποδοσφαιρική του εμφάνιση, πήρε αγκαλιά τον μικρό και έβγαλε την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Δείτε τους:

Πέτυχε δύο γκολ κι έγινε αλλαγή για να προλάβει τη γέννηση του γιου του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK