Πρώην "κανόνι" της Premier στο σκάνδαλο "Αλαρντάις"

Νέα "βόμβα" στα θεμέλια του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού πασίγνωστος παλαίμαχος επιθετικός της Premier League είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τις "μίζες". Τον τράβηξαν σε βίντεο να μιλάει για χρήματα και... μπίζνες (VIDEO).

Πρώην "κανόνι" της Premier στο σκάνδαλο "Αλαρντάις"
Hasselbaink

Οι αποκαλύψεις της Daily Telegraph δεν έχουν τελειωμό και μαζί τα προβλήματα για προπονητές και βοηθούς προπονητών, που έπαιρναν "μίζες" με σκοπό να προωθήσουν παίκτες στις ομάδες τους ή για να πείσουν ποδοσφαιριστές να υπογράψουν συμβόλαιο με συγκεκριμένη εταιρία-φάντασμα που διαχειρίζεται δικαιώματα.

Το τελευταίο όνομα έχει προκαλέσει... σεισμό στην Αγγλία, αφού πρόκειται για παλαιό επιθετικό παγκόσμιας κλάσης που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ που είναι προπονητής της ΚΠΡ από τον Δεκέμβριο του 2015. Οι δημοσιογράφοι της Telegraph παρίσταναν τους μάνατζερ και πρότειναν στον Ολλανδό να συνεργαστούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάσελμπαϊνκ ζήτησε 55.000 λίρες για να ξεκινήσουν τις... μπίζνες και να συναντηθεί με τα υποτιθέμενα "κεφάλια" της εταιρίας στην Σιγκαπούρη. Μόλις το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε, ο προπονητής της Λιντς παραδέχθηκε τις συζητήσεις, αλλά ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πρότεινε παίκτες από τη συγκεκριμένη "εταιρία" στην ομάδα του.

Η διοίκηση της Λιντς τον στηρίζει, αλλά με ανακοίνωση ξεκαθαρίστηκε πως θα γίνει έρευνα με σκοπό να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις. Ένας ακόμα βοηθός προπονητή στην Αγγλία, πάντως, τέθηκε στο περιθώριο για την ίδια περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Εθνική Αγγλίας: Ξεσκέπασαν τον Αλαρντάις που πήγε να κοροϊδέψει την ομοσπονδία!
"ΚΕΡΑΥΝΟΙ" Λίνεκερ: "Να επέμβει η αστυνομία για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο"
Μετά την ταπείνωση, έφυγε για διακοπές ο Αλαρντάις

News 24/7

24MEDIA NETWORK