Τα πήρε όλα πάνω του ο Ρούνεϊ...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έδωσε το "παρών" στο δικαστήριο και δήλωσε ένοχος για την παρατυπία που υπέπεσε και παραλίγο να του κοστίσει ακόμα και τον γάμο του. Δεν μπορεί να οδηγήσει για δυο χρόνια (VIDEO)!

British soccer player Wayne Rooney, second right, arrives at Stockport Magistrates Court in Stockport, England, Monday, Sept. 18, 2017. The 31-year-old Everton striker is appearing in court on alleged drink driving charges. (AP Photo/Rui Vieira)
rooney AP

Τσιγάρο, ποτό, ξενύχτια και τζόγος είναι οι κακές... συνήθειες που πρέπει να προσέξει ένας άντρας για να μην πάρει την κάτω βόλτα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ παίζει... μπάλα με όλες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει... τσακωτός από την Αστυνομία σε κατάσταση μέθης.

Μάλιστα μαζί του φέρεται να είχε και μία γυναικεία παρουσία που παραλίγο να του κοστίσει το γάμο του. Τελικά ο 31χρονος άσος της Έβερτον πήρε ένα ακόμα συγχωροχάρτι από την... κυρά του, όμως στο δικαστήριο δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές.

Έτσι, ο Ρούνεϊ δήλωσε ένοχος για οδήγηση υπό της επήρεια αλκοόλ στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας, πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος, με τον δικαστή να τους απαγορεύει την οδήγηση για τα επόμενα δυο χρόνια! Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσει 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το κακό για τον έμπειρο στράικερ είναι πως πλέον έχει τσαλακωθεί αρκετά η εικόνα του και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να... γυρίσει το έργο.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK