Στο νοσοκομείο ο Γκασκόιν, απειλείται με έξωση

Διασώστες και αστυνομικοί κλήθηκαν να βοηθήσουν τον Πολ Γκασκόιν, τον οποίο βρήκαν σωριασμένο έξω από την κατοικία του, κρατώντας ένα μπουκάλι βότκα. Με έξωση απειλείται ο παλαίμαχος άσος του βρετανικού ποδοσφαίρου που εκλιπαρεί για βοήθεια.

Στο νοσοκομείο ο Γκασκόιν, απειλείται με έξωση

Ο πρώην σταρ των αγγλικών γηπέδων, Πολ Γκασκόιν, βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ απειλείται με έξωση έπειτα από νέο μεθύσι. Ο παλαίμαχος άσος της Τότεναμ και της Νιούκαστλ βρέθηκε σωριασμένος έξω από το πανάκριβο σπίτι που διαμένει (αξίας 3.700.000 ευρώ) τα ξημερώματα της Πέμπτης κρατώντας στα χέρια του ένα μπουκάλι βότκα. Αστυνομικοί και διασώστες που εκλήθησαν να βοηθήσουν, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Γκασκόιν, απειλείται με έξωση

Ένας φίλος, που του τηλεφώνησε o Γκασκόιν παρακαλώντας τον να βοηθήσει, σημειώνει στην εφημερίδα "Daily Mirror":

"Είναι πολύ λυπηρό. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Πολ έπινε τις τελευταίες βδομάδες και όταν γίνεται αυτό τα πράγματα πάντα καταλήγουν κάπως έτσι.

Σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ήταν πολλά στο μυαλό του καθώς ψάχνει να βρει ένα νέο μέρος για να μείνει. Ο σπιτονοικοκύρης του έδωσε δέκα μέρες διορία για να ξενοικιάσει το διαμέρισμα. Προφανώς τα πράγματα για αυτόν οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο τις τελευταίες μέρες και ξανακύλησε στο ποτό".

Στο νοσοκομείο ο Γκασκόιν, απειλείται με έξωση

Ο Γκασκόιν ήταν έτοιμος να εκδιωχθεί από τον σπιτονοικοκύρη εξαιτίας των αρκετών παραπόνων που έκαναν οι γείτονες για φασαρία από πλευράς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Την Τρίτη το πρωί είχε θεαθεί να πίνει μαζί με φίλους στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Στο νοσοκομείο ο Γκασκόιν, απειλείται με έξωση

Ο Γκασκόιν βρίσκεται εδώ και χρόνια σε διαρκή μάχη κατά του αλκοολισμού. Τον Ιανουάριο είχε κλειστεί σε κλινική στο Σαουθάμπτον πληρώνοντας 7.500 ευρώ μηνιαίως προκειμένου να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή είναι τουλάχιστον η έβδομη φορά που ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής ζητάει τη βοήθεια των ειδικών προκειμένου να κόψει το ποτό.

Και όλα αυτά ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με μόλις 10 ευρώ (!) σε τοπική ομάδα στο Μπόρνεμουθ.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των "Sun" και "Mirror":


News 24/7

24MEDIA NETWORK