Την... έκανε για Ισπανία και εξαφανίστηκε ο Χεσέ!

Ο Χεσέ πήρε άδεια με σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία για να δει το άρρωστο παιδί του, όμως δεν επέστρεψε ποτέ στην Αγγλία. Καμία επικοινωνία του παίκτη με την Στόουκ, ενώ η πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί πως αντί να προσέχει το παιδί, βγαίνει σε νυχτερινά κέντρα!

Την... έκανε για Ισπανία και εξαφανίστηκε ο Χεσέ!

Το καλοκαίρι του 2016 η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε 25.000.000€ με σκοπό να αγοράσει τον Χεσέ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συμφωνία μπήκε και ένας περίεργος όρος, που απαγορεύει από την Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει!

Δυο χρόνια αργότερα η καριέρα του 26χρονου επιθετικού έχει πιάσει πάτο. Κακός επαγγελματίας, προσωπική ζωή χωρίς σταθερότητα και φυσικά για γκολ ούτε λόγος. Ο Χεσέ δόθηκε δανεικός στην αρχή της σεζόν στην Λας Πάλμας, τον Γενάρη συνέχισε στην Στόουκ, όμως με τη συμπεριφορά του τελείωσε και από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η αγγλική ομάδα, ο Χεσέ πήρε άδεια με σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία για να δει το άρρωστο παιδί του. Κάτι που σεβάστηκαν όλοι στον σύλλογο, αφού η ιστορία με το μωράκι είναι γνωστή.

Παρόλα αυτά ο παίκτης όχι μόνο δεν επέστρεψε στην ώρα του, αλλά δεν έχει δώσει σημάδια ζωής! Μάταια προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, δίχως αποτέλεσμα.

Μέσα σε όλα η πρώην σύντροφος του και μητέρα του παιδιού τους, Άουρα Ρουίς, τον κατηγόρησε στα social media πως αντί να βρίσκεται κοντά στο μωρό, βγαίνει σε νυχτερινά κέντρα, πίνει και καπνίζει!

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μία περίεργη κατάσταση με δυο ανεύθυνους γονείς και δυστυχώς ένα άτυχο παιδάκι στη μέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK