Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Εθνική (Ν): Με ήττα ξεκίνησε το τουρνουά της Λιμόζ

Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 11/11/2009 20:26 - Τελ. ανανέωση : 11/11/2009 20:31
μοιραστείτε το στο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά της Λιμόζ η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ηττήθηκε με 1-3 από την Ελβετία και την Παρασκευή θα δώσει το δεύτερο αγώνα της με αντίπαλο τη Γαλλία.

Η Ελβετία προηγήθηκε στο 4' με τον Μεχμεντί, αλλά οι διεθνείς μας απάντησαν στο 16' με τον Βασιλείου. Ωστόσο ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ έβαλε τους αντιπάλους μας μπροστά τέσσερα λεπτά μετά. Κομβικής σημασίας ήταν το δίλεπτο 58'-60' όταν δεχθήκαμε το 1-3 και χάσαμε πέναλτι με τον Βασιλείου (δοκάρι). Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Καρελής σημάδεψε το δοκάρι και το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Ελλάδα: Μπαταβάνης, Μπακάκης (74΄ Αποστολόπουλος), Ποτουρίδης, Λαγός, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Τόσκας (76΄ Κοτσαρίδης), Βασιλείου, Μάνταλος (71΄Καρέλης), Βαλεριάνος (60΄Παππάς), Βλαχοδήμος.

Ελβετία: Μπάρκοβιτς, Ροχάτ, Νταμπρέλα, Ντεπιέρο, Ντάντζελο (77΄Χάκα), Μπρούνερ, Ουκόι, Μεχμεντί (85΄Γκαντιέν), Πασέ, Αουντίνο (60΄Αρατόρε), Μιλάνι (67΄Μανιέρε).

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο epo.gr: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι και δίκαια προηγήθηκαν με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Η Ελβετία διαθέτει ποιοτική ομάδα. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για μας. Σκοπός της συμμετοχής μας σε αυτό το τουρνουά είναι να δέσουμε ως ομάδα και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

*Αλλαγή σημειώθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Ο Θωμάς Τσιτάς (Ηρακλής) κλήθηκε στην αποστολή, ενώ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία ο Θανάσης Καραγκούνης.

  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser