Προκρίθηκε η Άρσεναλ, δύο για ένα εισιτήριο στο 2ο όμιλο (VIDEOS)

Με γκολ των Γιαγιά Σανογκό και Αλέξις Σάντσες, η Άρσεναλ χάλασε το απόλυτο της Ντόρτμουντ με 2-0 στο "Έμιρεϊτς" και πήρε το εισιτήριο της φάσης των "16". Βασιλεία και Λίβερπουλ θα τα δώσουν όλα για το δεύτερο εισιτήριο.

Προκρίθηκε η Άρσεναλ, δύο για ένα εισιτήριο στο 2ο όμιλο  (VIDEOS)

Και τώρα οι δυο τους

Η Λίβερπουλ ισοφαρίστηκε στο 88ο λεπτό από την Λουντογκόρετς επί βουλγαρικού εδάφους (2-2) και, πλέον, καλείται να νικήσει την Βασιλεία στο "Άνφιλντ" την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Η βουλγαρική ομάδα, από την πλευρά της, έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στους "16".

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου

Λουντογκόρετς - Λίβερπουλ 2-2

(3' Αμπαλό, 88' Τερζίεφ - 8' Λάμπερτ, 37' Χέντερσον)

Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

(35' Ρονάλντο)

Aποκλείστηκε η Μπενφίκα

Με γκολ του Οκάμπος στο 72ο λεπτό, η Μονακό επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν στην "Μπάι Αρίνα". Οι Γερμανοί θα κυνηγήσουν την τελευταία αγωνιστική την πρώτη θέση του ομίλου. Λίγο νωρίτερα, με το ίδιο σκορ είχε επιβληθεί η Ζενίτ της Μπενφίκα (σκόρερ ο Ντάνι στο 79) και την έθεσε νοκ άουτ.

Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου

Ζενίτ - Μπενφίκα 1-0

(79' Ντάνι)

Λεβερκούζεν - Μονακό 0-1

(72' Οκάμπος)

Προκρίθηκε η Άρσεναλ

Τα γκολ των Σανογκό και Σάντσες χάρισαν στην Άρσεναλ τη νίκη-πρόκριση επί της Ντόρτμουντ με 2-0 στο "Έμιρεϊτς". Ως εκ τούτου, η Άντερλεχτ απώλεσε κάθε ελπίδα, ωστόσο χάρη στο 2-0 επί της Γαλατάσαραϊ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό της μέλλον μέσω του Europa League.

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου

Άντερλεχτ - Γαλατάσαραϊ 2-0

(44', 86' Μπεμπά)

Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 2-0

(2' Σανογκό, 57' Σάντσες)

News 24/7

24MEDIA NETWORK