Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Ζίκο: "Πάμε να νικήσουμε την Άλκμααρ"

Λάζαρος Μουρκάκος - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 12/11/2009 21:29 - Τελ. ανανέωση : 12/11/2009 21:38
μοιραστείτε το στο

"Θα πάμε στην Ολλανδία να νικήσουμε την Άλκμααρ και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση", ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα του Ζίκο στην συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι της ΟΥΕΦΑ.

Σχετικά links
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδειξε ότι ποντάρει στην επιστροφή βασικών στελεχών που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο τραυματισμών και φάνηκε αισιόδοξος για την βελτίωση του Ολυμπιακού στα επόμενα ματς.

Στο κανάλι της ΟΥΕΦΑ μίλησαν ακόμα οι Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Νικοπολίδης. Ο Σουηδός αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά: "Μπορούμε να προκριθούμε. Είχαμε την ευκαιρία με την Σταντάρ, αλλά υπάρχουν ακόμα τα ματς με την Αλκμααρ και Αρσεναλ. Μακάρι στο τελευταίο ματς, με την Αρσεναλ, στο Καραϊσκάκη να έχουμε προκριθεί και οι δυο και να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς".

Ο Ραούλ Μπράβο στάθηκε στην ευκαιρία που δεν αξιοποιήθηκε στο ματς με την Σταντάρ: "Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και να έχουμε πανηγυρίσει την πρόκριση από πολύ νωρίς, κάτι που έχουν καταφέρει μεγάλες ομάδες".

Ο Νικοπολίδης ρωτήθηκε για την εξαιρετική εμφάνιση του στο ματς με την Αρσεναλ και στην μάχη του τίτλου: "Δεν προγραμματίζεις τις καλές εμφανίσεις, αλλά σου βγαίνουν. Ο τίτλος δεν κρίνεται στα ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε αγώνες με υποδεέστερες ομάδες".

  Μέγεθος γραμματοσειράς:font size chooser
  • Προημιτελικοί - 1η αγωνιστική
  • Αρσεναλ-Μπαρτσελόνα30/03 21:45 Bet
  • Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ30/03 21:45 Bet
  • Ιντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας30/03 21:45 Bet
  • Λιόν-Μπορντό30/03 21:45 Bet
  • Φάση των 16 - 2η αγωνιστική
  • Μπαρτσελόνα-Στουτγκάρδη4-0
  • Αρσεναλ-Πόρτο5-0
  • Μπορντό-Ολυμπιακός2-1
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν4-0
  • Φιορεντίνα-Μπάγερν Μονάχου3-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν1-1
  • Τσέλσι-Ιντερ0-1
  • Σεβίλλη-ΤΣΣΚΑ Μόσχας1-2
  • Πλήρες πρόγραμμα