Στα τρία κόρνερ... αποκλεισμός για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ για μία ακόμη φορά πλήρωσε την αδυναμία της στις στημένες φάσεις και ηττήθηκε από τη "χαλαρή" ΤΣΣΚΑ με 1-0 στη Μόσχα. Σκόρερ της ρωσικής ομάδας, ο Νάτχο που έπιασε στον ύπνο τον Μπακάκη και μπήκε... γκολ μαζί με την μπάλα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα "νεκρά" διαστήματα που είχε στο παιχνίδι της πλήρωσε η ΑΕΚ στην "VEB Arena" στον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλό της που είχε το αβαντάζ του 2-0 από το ματς της Αθήνας.

Η Ένωση, όμως, που έπαιξε δυνατά τους γηπεδούχους με σκληρά μαρκαρίσματα, δεν μπορούσε να βγάλει το ίδιο πάθος όσον αφορά το κομμάτι της δημιουργίας και της προσπάθειας για γκολ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Ακινφέεφ χρειάστηκε να επέμβει μόνο μία φορά στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο "δικέφαλος" μπήκε εκ νέου δυνατά. Προσπάθησε να βγάλει ευκαιρίες και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στους Ρώσους στο 62'. Το τρομερό σουτ του Γιόχανσον χάρη σε επέμβαση του Ακινφέεφ βρήκε στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρώσο γκολκίπερ για το 1-0.

Τη χαμένη ευκαιρία, η ΑΕΚ την πλήρωσε με το γνωστό τρόπο, αφού από κόρνερ στο 74' ο Νάτχο έπιασε στον... ύπνο την "κιτρινόμαυρη" άμυνα και σκόραρε για το 1-0 της ΤΣΣΚΑ.

Από εκεί και έπειτα τίποτα δεν άλλαξε και η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Το μέλλον της είναι πλέον στο Europa, εκεί που περιμένει να μάθει την αντίπαλό της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χιμένεθ στάθηκε στη φυσούνα και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. Σε σύγκριση πάντως με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ είχε καλύτερα διαστήματα και τόλμησε λίγο παραπάνω.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες, Βέρνμπλουμ, Σένικοβ, Τζαγκόεβ (72' Νάτχο), Γκολοβίν (81' Μιλάνοβ), Βιτίνιο, Τσάλοβ (69' Ολανάρε)

ΑΕΚ: Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμάο (77' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Λιβάγια (71' Χριστοδουλόπουλος), Κλωναρίδης (77' Γιακουμάκης)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK