Ο Ντέμης αποθέωσε τον Τσιάρτα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από τη σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέβασε το VIDEO του αγώνα στην επίσημη σελίδα στο facebook, αποθεώνοντας τους Βασίλη Τσιάρτα και Ζινεντίν Ζιντάν. Παράλληλα, έβαλε ως εξώφυλλο μία φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Τσιάρτα
INTIME SPORTS

Σαν σήμερα, τις 2 Οκτωβρίου του 2002, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια στην ιστορία της "Ένωσης".

Οι "κιτρινόμαυροι" σόκαραν τους μαδριλένους, καθώς προηγήθηκαν με 3-1 στο ημίχρονο, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ παράλληλα έδωσε τις ασίστ στα άλλα δύο γκολ.

Παρόλα αυτά, σε σπουδαία βραδιά βρέθηκε κι ο Ζιντεντίν Ζιντάν, ο οποίος βοήθησε με δύο γκολ ώστε οι "μερένγκες" να αποφύγουν το "κάζο".

Με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από τη σπουδαία αναμέτρηση, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook των πρώην συμπαίκτη του, καθώς και τον παλαίμαχο σούπερ σταρ της Ρεάλ.

"Σαν σήμερα...Τσιάρτας, Ζιντάν, μεγάλο ματς", σχολίασε, ανεβάζοντας το VIDEO του μεγάλου αγώνα. Ενώ, λίγο αργότερα έβαλε ως εξώφυλλο μία φωτογραφία του Τσιάρτα με τον Ζιντάν.

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Τσιάρτα
Ο Ντέμης αποθέωσε τον Τσιάρτα

Διαβάστε ακόμα:

Ντέμης Νικολαΐδης: Ο απόλυτος

News 24/7

24MEDIA NETWORK