Ο Ντέμης θυμήθηκε την... υπόκλιση της Ρεάλ στην ΑΕΚ

Στις 2/10/2002 η ΑΕΚ υποδέχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Ρεάλ Μαδρίτης των μεγάλων αστέρων και τις έβαλε δύσκολα, αναγκάζοντας την να κυνηγήσει το σκορ αφού στο 28' η Ένωση είχε τους "Γκαλάκτικος" του Ντελ Μπόσκε στο 3-1! Ο Ντέμης, σκόρερ εκείνη τη βραδιά δεν ξέχασε την επέτειο (VIDEO).

Ο Ντέμης θυμήθηκε την... υπόκλιση της Ρεάλ στην ΑΕΚ

Μία δεκαπενταετία συμπληρώνεται σήμερα (2/10) από τη μεγαλειώδη βραδιά της ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης των "Γκαλάκτικος" και του Βιθέντε Ντε Μπόσκε.

Η Ένωση έφτασε στο 28' να προηγείται της παρέας του Ζιντάν και του Ραούλ με 3-1 χάρη στις γκολάρες των Τσιάρτα, Μαλαδένη και Ντέμη, ωστόσο δεν πήρε τη νίκη καθώς η Ρεάλ ισοφάρισε σε 3-3 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, με την ΑΕΚ πάντως να χάνει δύο ευκαιρίες για να πάρει τελικά το ματς.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της μαγικής βραδιάς, ο Ντέμης Νικολαΐδης με δημοσίευσή του στα social media θύμισε στον κόσμο τα γκολ του αγώνα που έγινε στις 2/10/2002 για τους ομίλους του Champions League, τότε που η ΑΕΚ δεν έχασε από κανέναν και τελείωσε τις υποχρεώσεις με έξι ισοπαλίες.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Χιώτης, Κωστένογλου, Καψής, Ράιτ, Λάκης, Κασάπης, Ζαγοράκης (83' Σεντένιο), Κατσουράνης, Πετκόφ (13' Μαλαδένης), Τσιάρτας (83' Ιβιτς), Νικολαΐδης.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ελγκέρα, Παβόν, Μακελελέ, Καμπιάσο, Φίγκο, Ζιντάν (84' Πορτίγιο), Γκούτι (87' ΜακΜάναμαν), Ραούλ (81' Μοριέντες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK