Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Η Μάλμε επικράτησε 2-0 της αδύναμης και υποβιβασμένης Μπρομαποϊκάρνα στη φιέστα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Επανήλθε στις νίκες η Γιουβέντους, η Ατλέτικο πήρε ακόμα ένα μαδριλένικο ντέρμπι.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Μάλμε - Μπρομαποϊκάρνα 2-0

(12' Φόρσμπεργκ, 77' Ρόσενμπεργκ)

Με γκολ των Εμίλ Φόρσμπεργκ (στο 12') και Μάρκους Ρόσενμπεργκ (στο 77'), η Μάλμε έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της ουραγού Μπρομαποϊκάρνα κι επανήλθε στις επιτυχίες μετά τις ήττες από Έλφσμποργκ κι Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπό το βλέμμα 13.382 θεατών, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 1ο όμιλο του Champions League και πρωταθλήτρια Σουηδίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν συνάντησε μεγάλη αντίσταση στην έδρα της από μία ομάδα που έχει δεχθεί κατά μέσο όρο 2,3 γκολ ανά ματς, με συνέπεια να φτάσει τις 18 νίκες σε 29 αναμετρήσεις. Φυσικά αυτή η νίκη δεν αποτέλεσε παρά το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Άγκε Χαρέιντε, η οποία έκανε τη φιέστα για την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Η σύνθεση της Μάλμε (4-4-2): Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Έρικσον (75' Τσιμπίτσκι), Αντού, Χάλστι (59' Τερν), Φόρσμπεργκ, Τελίν (53' Κρουν), Ρόσενμπεργκ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Η ώρα της στέψης για την Μάλμε

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Γιουβέντους - Παλέρμο 2-0

(32' Βιδάλ, 64' Γιορέντε)

Μετά από δύο σερί παιχνίδια δίχως νίκη, η Γιουβέντους εμφανίστηκε... πεινασμένη και πήρε το "τρίποντο" με 2-0 επί της Παλέρμο στο Τορίνο, ανοίγοντας ξανά την "ψαλίδα" από τη Ρόμα. Οι "μπιανκονέρι" είχαν ξανά στη βασική σύνθεσή τους τον Αρτούρο Βιδάλ (αντί του Πολ Πογκμπά) και ήταν πιεστικοί από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης απέναντι στους ασταθείς "ροζανέρι". Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Μπέπε Ιακίνι επέλεξαν αμφότεροι 3-5-2 και ως εκ τούτου, η ποιότητα κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας άνω του 70%, ο Κάρλος Τέβες είχε κέφια κι έτσι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Σημειώθηκε από τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, τον Βιδάλ, σε μια περίοδο που χρειαζόταν απαντήσεις για την αφοσίωσή του στο γήπεδο και όχι σε εξωαγωνιστικές δραστηριότητες. Η αστοχία των παικτών της Γιουβέντους γλίτωσε τον Στέφανο Σορεντίνο σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά στο 2ο ημίχρονο δεν κατάφερε να κρατήσει τον Φερνάντο Γιορέντε δίχως γκολ τη φετινή σεζόν. Ο Βάσκος επιθετικός έκανε σεφτέ με κεφαλιά και αυτήν τη φορά ο Αλέγκρι κατάφερε να κάνει... αναίμακτα την αλλαγή του Αντρέα Πίρλο (αγκαλιάστηκαν στη γραμμή του πλαγίου).

Η σύνθεση της Γιουβεντους (3-5-2): Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Περέιρα (53' Λίχτσταϊνερ), Βιδάλ, Πίρλο (65' Πογκμπά), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Γιορέντε, Τέβες (80' Τζιοβινκο)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

(40' Μάντζουκιτς)

Η αντεπίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζεται και με το 1-0 στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας κόντρα στη Χετάφε, οι πρωταθλητές πλησίασαν στους δύο πόντους τους πρωτοπόρους της κατηγορίας. Ο Μάριο Μάντζουκιτς βρήκε δίχτυα μετά από μία περίοδο μεγάλης ανησυχίας σχετικά με την ικανότητά του στο σκοράρισμα και με το τέρμα του στο 40ό λεπτό, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που εκ των πραγμάτων θα είχε ελάχιστα τέρματα. Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και παρά την είσοδο των Παπά Ντιαβαρά και Πάμπλο Σαράμπια, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν ουσιωδώς στο 2ο ημίχρονο. Η Ατλέτικο διατήρησε ανεπαφη την εστιά της για 81ο παιχνίδι στα 162 της εποχής Ντιέγο Σιμεόνε (8ο σε 14 φετινά) και παρέμεινε αήττητη για 9ο σερί μαδριλένικο ντέρμπι (7 νίκες, 2 ισοπαλίες), διευρύνοντας το ρεκόρ συλλόγου.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Κόκε, Σουάρεθ, Γκαρθία, Τουράν, Γκριεζμάν (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς (83' Σαούλ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK