Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Η Μάλμε γνώρισε την πρώτη ήττα εντός συνόρων μετά από 4 μήνες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης προβλημάτισε με την Εϊμπάρ στο "Βιθέντε Καλδερόν", εν τέλει όμως επικράτησε 2-1 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Primera. Ένα αυτογκόλ του Κριστιάνο Μπιράγκι χάρισε στην Γιουβέντους τους τρεις βαθμούς (1-0 την Κιέβο) στην πρεμιέρα της Serie A.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Τζουργκάρντεν - Μάλμε 2-0

(10' Ραντέτινατς, 36' Άντερσον)

Η Μάλμε υπέστη την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα μετά από περίπου 4 μήνες, από την Τζουργκάρντεν με 2-0, ωστόσο παραμένει επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας στην Allsvenskan μετά από 22 αγωνιστικές.

Τα τέρματα των Χάρις Ραντέτινατς και Σεμπάστιαν Άντερσον στο 1ο μέρος "πάγωσαν" τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στη συνέχεια και γνώρισαν την ήττα.

Η σύνθεση της Μάλμε (4-4-2): Ολσεν, Γιοχανσον, Τίνερχολμ, Κονατέ, Χελάντερ, Χάλστι (78' Μεχμετί), Αντου, Φόρσμπεργκ, Κρουν (65' Τέλιν), Ρόζενμπεργκ, Έρικσον

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εϊμπάρ 2-1

(12' Μιράντα, 25' Μάντζουκιτς - 33' Άμπρααμ)

Το "Βιθέντε Καλδερόν" φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί μετά από τριάμισι μήνες την κούπα του πρωταθλητή, με τους παίκτες της Εϊμπάρ να σχηματίζουν το περίφημο pasillo και τους φίλους της Ατλέτικο να παραληρούν στις εξέδρες. Κατόπιν, το ματς άρχισε ιδανικά για τους "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι απόντος του Ντιέγκο Σιμεόνε για δεύτερη σερί αγωνιστική λόγω τιμωρίας, πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τους Μιράντα (στο 11' με κεφαλιά) και Μάριο Μάντζουκιτς (στο 25' με νέα κεφαλιά).

Εντούτοις, η προερχόμενη από τη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα, Εϊμπάρ δεν το έβαλε κάτω, μείωσε γρήγορα με φαλτσαριστό σουτ του Άμπρααμ, έπειτα από εξαιρετική επιθετική προσπάθεια και μετά το 65ο λεπτό δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Τελικά, η Ατλέτικο κράτησε το 2-1 και πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή νίκη.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης (4-2-3-1): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Γκαρθία, Γκριεζμάν (59' Χιμένεθ), Κόκε, Μάντζουκιτς (67' Νίγκεθ)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Κιέβο - Γιουβέντους 0-1

(6' αυτ. Μπιράγκι)

Με αυτογκόλ του Κριστιάνο Μπιράγκι άρχισε το εφετινό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό ουδόλως απασχόλησε την Γιουβέντους, η οποία πανηγύρισε την επαγγελματική νίκη επί της Κιέβο στο "Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι" με 1-0.

Μέχρι το 24ο λεπτό η Γιουβέντους είχε καταγράψει εννέα τελικές προς την εστία, ενώ η κατοχή του πρώτου ημιχρόνου ήταν 72.2% υπέρ της (το περυσινό ρεκόρ με την Λιβόρνο ήταν 70.8%).

Στο δεύτερο ημίχρονο η "γηραιά κυρία" δεν απειλήθηκε καθόλου, με εξαίρεση ένα σουτ του Μάξι Λόπες στο 77ο λεπτό, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν, αλλά η ουσία είναι ότι έφυγε νικήτρια από το "Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι"

Η σύνθεση της Γιουβέντους (3-5-1-1): Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λίχτσταϊνερ, Βιδάλ (86' Περέιρα), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Κομάν (68' Γιορέντε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK