Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος της ιστορίας έκανε η Μάλμε παρά το γεγονός ότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Χέλσινγκμποργκ για την 24η αγωνιστική της Allsvenskan.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Μάλμε - Χέλσινγκμποργκ 1-1

(85' Ρόσενμπεργκ - 87' Ντάλμπεργκ)

Η αναμέτρηση του "Σουέντμπανκ" είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ενώ το τελικό 1-1 φέρνει την Μάλμε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο από τη στιγμή που έχασαν ΑΪΚ Στοκχόλμης και Έλφσμποργκ, έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αργός ρυθμός, σφικτές άμυνες και αμυντικός προσανατολισμός συνέθεσαν το ντεκόρ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο το τέμπο έγινε υψηλότερο. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 85ο λεπτό με κοντινό εν κινήσει σουτ του Μάρκους Ρόσενμπεργκ, αλλά η Χέλσινγκμποργκ ισοφάρισε άμεσα με κεφαλιά του Μίκαελ Ντάλμπεργκ.

Η σύνθεση της Μάλμε (4-4-2): Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χέλαντερ, Κονατέ, Κρουν (85' Τσιμπίτσκι), Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Τέλιν, Ρόσενμπεργκ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 2-2

(31' Μιράντα, 41' Γοδίν - 19' Ερνάντες, 53' πέν. Νολίτο)

Στον απόηχο της ήττας από τον Ολυμπιακό την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Δύο γκολ από αμυντικούς (Μιράντα στο 31', Ντιέγκο Γοδίν στο 41') και τέσσερις καλές ευκαιρίες κατέγραψαν στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Ισπανίας, οι οποίοι είχαν την ατυχία να δεχθούν γκολ στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων (19' Πάμπλο Ερνάντες με τακουνάκι).

Η Θέλτα μπήκε φορτσάτη στο δεύτερο μέρος και αφού απείλησε στο 47', έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Νολίτο. Όσο περνούσε η ώρα η Ατλέτικο κέρδιζε μέτρα, απείλησε στο 77' και το 78', ενώ στο φινάλε "εγκαταστάθηκε" στα καρέ του Σέρχιο Άλβαρες, χωρίς ωστόσο να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ανσάλντι, Τουράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Χιμένεθ (82' Τσέρτσι), Γκριεζμάν (69' Γκαρθία).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League (VIDEOS)

Μίλαν - Γιουβέντους 0-1

(71' Τέβες)

Το γκολ του αναγεννημένου Κάρλος Τέβες χάρισε στην Γιουβέντους τη νίκη με 1-0 επί της Μίλαν στο "Σαν Σίρο" κι έδωσε την ευκαιρία στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δώσει απαντήσεις για την περυσινή απόλυσή του από τους "ροσονέρι".

Ο προωθημένος Λεονάρντο Μπονούτσι απείλησε στο 35ο λεπτό, αλλά η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 38ο, όταν το αριστερό σουτ του θετικότατου Κλαούντιο Μαρκίζιο κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κρίστιαν Αμπιάτι. Ένα λάθος του Τζιόρτζιο Κιελίνι στο 40ό λεπτό δεν ευνόησε τον Ζερεμί Μενέζ που βγήκε στην κόντρα.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο μέχρι το 71ο λεπτό δεν είχε απειλήσει. Τότε, ο Κάρλος Τέβες, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, συνεργάστηκε υπέροχα με τον Πολ Πογκμπά και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Λίχτσταϊνερ (82' Ρόμουλο), Ασαμόα, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Περέιρα (76' Βιδάλ), Τέβες, Γιορέντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK