Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού (Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Μαρσέιγ).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Μάιντζ - Ντόρτμουντ 1-2

Με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Λούκας Πίστσεκ, ο οποίος σκόραρε στο 90ό λεπτό, η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από το "Τόφεϊς".

Ο Ν. Μίλερ είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 33', πριν ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ ο Πέρισιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Λούκας Μπάριος επέστρεψε στη δράση αγωνιζόμενος για 15 λεπτά (πήρε τη θέση του Λεβαντόφσκι).

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λόουι, Γκιντογάν (86' Μπλαστσικόφσκι), Κελ, Γκότζε, Καγκάβα (70' Λάιτνερ), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (75' Μπάριος).

Άρσεναλ - Μπόλτον 3-0

Ο Γιούσι Γιασκελάινεν μπορεί να βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, όμως, δεν μπόρεσε να εμποδίσει την Άρσεναλ να φτάσει σε μία νίκη ψυχολογίας.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, με την έναρξη του δευτέρου, όμως, ο φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κλειστή γωνία του γκολκίπερ της Μπόλτον.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους "κανονιέρηδες" όταν αποβλήθηκε ο Γουέτερ στο 55'. Ο φαν Πέρσι βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71' και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σονγκ στο 89'.

Να σημειωθεί πως ο φαν Πέρσι έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ και τα 21 στις 23 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που όλοι οι φίλαθλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να τον αποθεώσουν όταν αντικαταστάθηκε από τον Σαμάκ.

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα (79' Ροσίτσκι), Σονγκ, Ράμσεϊ, Ζερβινιό (76' Αρσάβιν), φαν Πέρσι (85' Σαμάκ), Γουόλκοτ.

Βαλενσιέν - Μαρσέιγ 1-1

Η -κατά τ' άλλα- προβληματική Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Βαλενσιέν, αφού ισοφαρίστηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Μασσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 16', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντιαρά πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντιαβαρά τη δεύτερη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η συνέχεια ανήκε στην Βαλενσιέν, η οποία, όμως, βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό Μανταντά. Ο τελευταίος, μάλιστα, απέκρουσε το πέναλτι του Πουζόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σε μία φάση από όπου προήλθε η αποβολή του Φανί.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη αλλά τελικά δεν την πήραν. Μετά από πάσα του νεοεισελθόντα Αμπουμπακάρ, ο Σαές από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Φανί, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Μορέλ, Ντιαρά (65' Καμπορέ), Λ. Γκονζάλες, Βαλμπουενά (46' Αθπιλικέτα), Αμαλφιτανό, Αγιού, Ρεμί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK