Δώνης: "Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε την Μπαρτσελόνα"

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μαντούκα που θα μπορούσε να φέρει την ισοφάριση για τον ΑΠΟΕΛ.

Δώνης: "Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε την Μπαρτσελόνα"

"Είναι σημαντικό ότι λειτούργησε το πλάνο μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτή του Μαντούκα στο τέλος αλλά θεωρώ πως η μεγαλύτερη, ήταν αυτή νωρίτερα που βγήκαμε στην αντεπίθεση και αν ήταν λίγο καλύτερη η πάσα του Γκουστάβο μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι πίσω από την μπάλα. Πρέπει να εισαι συγκεντρωμένος, να βάλεις το σώμα σου και τη ψυχή σου. Θύμωσα αρκετά στη φάση του γκολ γιατί είμαστε μια ομάδα ψηλή που δουλεύουμε στις στατικές φάσεις και απέναντι στην Μπαρτσελόνα, βάσει του ότι είναι κοντή ομάδα, θα έπρεπε να αποφύγουμε αυτό το γκολ".

Για το γεγονός πως όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του πίεζε, είπε:

"Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός. Εμείς πέρναμε βοήθεια από τον κόσμο, οι παίκτες έδιναν το έναυσμα στον κόσμο και σιγά σιγά δείχναμε όλοι ότι το πιστεύουμε και θέλουμε να το διεκδικήσουμε.

Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, μπορεί να είμαστε στεναχωρημένοι επειδή ίσως μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία αλλά είναι ένα μάθημα ότι η συγκέντρωση και το μυαλό μας είναι σημαντικά όπλα στο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK