Δώνης: "Τεστ αντοχής η μάχη με την Μπαρτσελόνα"

Μήνυμα... θυσίας έστειλε ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΓΣΠ: "Θα είναι τεστ αντοχής. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μας".

Δώνης: "Τεστ αντοχής η μάχη με την Μπαρτσελόνα"

Αναλυτικά: "Θεωρώ ότι είναι σπουδαία εμπειρία που η Μπαρτσελόνα έρχεται στην Κύπρο και θα την αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας. Αυτή είναι η χαρά του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας θεσμός που σου δίνει μεγάλα παιχνίδια. Το βαθμό δυσκολίας τον ξέρουμε. Το αντιμετωπίσαμε με ικανοποιητικό τρόπο στο πρώτο ματς, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό με την Μπαρτσελόνα. Θα είναι τεστ αντοχής. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μας. Είναι στην έδρα μας. Πρέπει κι εμείς μέσα σε ένα μεγάλο αντίπαλο να δείξουμε τη δυναμική μας, να θυσιαστούμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο.

Το κάθε ματς είναι διαφορετικό, άσχετα αν το ζευγάρι είναι το ίδιο. Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από πλευράς Μπάρτσα, πχ μπορεί να έχει Σουάρες που δεν είχε στο άλλο ματς. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είτε παίζει εντός είτε εκτός είναι ίδια. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως 'κομπιούτερ". Επειδή είναι ματς στην έδρα μας θα πρέπει να μας είναι οδηγός το ματς με την Παρί ώστε να ψάξουμε πιο πολύ τις ευκαιρίες μας.

Όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ίσως τον καλύτερο που είναι ο Μέσι, προφανώς στην ανάλυση περιλαμβάνεται κι αυτός. Εμείς δεν έχουμε εμμονή με κανέναν αντίπαλο, αλλά κοιτάμε την ομάδα. Κι αυτό πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημά μας, ότι κοιτάμε τον αντίπαλο ως ομάδα.

"Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Γιατί μπορεί να κερδίσει ο Αγιαξ την Παρί και να μην έχει αξία το τελευταίο παιχνίδι. Γιατί δεν θεωρώ ότι ο Αγιαξ είναι αμελητέα ποσότητα και δεν μπορεί να κερδίσει την Παρί. Άρα πρέπει να προσπαθήσουμε για το βαθμολογικό όφελος αύριο, όσο κι αν ακούγεται αυτό πολύ δύσκολο.

Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σε μία πορεία θα βρεις και θετικά και αρνητικά στατιστικά. Σίγουρα απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν είναι εύκολο να βρεις πολλές φάσεις, αν και είχαμε μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα ώστε σύντομα να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ και στο κυπριακό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK