H... τραγωδία του ΑΠΟΕΛ κάνει την ΑΕΚ να "φλερτάρει" με πρώην ήρωα της

Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι πια ένας εκ των υποψηφίων αντιπάλων της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, καθώς γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την λιθουανική Σούντουβα. H συγκυρία αυτή πιθανόν να φέρει στο δρόμο της Ένωσης έναν πρώην... ήρωα της.

H... τραγωδία του ΑΠΟΕΛ κάνει την ΑΕΚ να "φλερτάρει" με πρώην ήρωα της

" Αντίο Champions League" για το ΑΠΟΕΛ που ναι μεν κέρδισε την Σούντουβα στην Κύπρο με 1-0, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ανατροπή του 3-1 της πρώτης αναμέτρησης.

Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ αφορά και την ΑΕΚ, αφού η κυπριακή ομάδα ήταν εκ των υποψηφίων αντιπάλων της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Τώρα, στην κλήρωση της Δευτέρας... ανέβηκε ο νικητής του ζευγαριού Καραμπάγκ - Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν είχε κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι κι κρατάει το προβάδισμα της πρόκρισης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (18/7).

Εάν, λοιπόν, η Καραμπάγκ περάσει, τότε δεν αποκλείεται η κλήρωση να την φέρει αντιμέτωπη με την ΑΕΚ. Έτσι, η Ένωση θα συναντήσει έναν παίκτη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012.

Ο λόγος για τον Ισπανό χαφ, Μίτσελ που αγωνίστηκε στην Ελλάδα στην πρώτη θητεία του Χιμένεθ κι "χάρισε" στην ΑΕΚ μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με απίστευτο γκολ από το κέντρο του γηπέδου κόντρα στον Παναθηναϊκό (το ένα και μοναδικό του τέρμα).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK