Μην την πατήσει ο ΑΠΟΕΛ όπως οι Ρέιντζερς

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 1-0 την Ντούντελανζ, όμως δεν ήταν καλός και απειλήθηκε από την ομάδα του Λουξεμβούργου. Το θέμα τώρα είναι να μην γίνει... Ρέιντζερς στον επαναληπτικό.

APOEL's players celebrate after teammate Pieros Sotiriou scores a goal against Athletic Bilbao during the Europa League round of 32 second leg soccer match between APOEL and Athletic Bilbao at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL's players celebrate after teammate Pieros Sotiriou scores a goal against Athletic Bilbao during the Europa League round of 32 second leg soccer match between APOEL and Athletic Bilbao at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Καθόλου καλός δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League κόντρα στην Ντούντελανζ του Λουξεμβούργου. Οι πρωταθλητές Κύπρου υποδέχθηκαν τον θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλό τους στην Κύπρο και λίγο έλειψε να την πατήσουν.

Χάρη σε γκολ του Μπερτόλιο πήραν τη δύσκολη νίκη με 1-0 και θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι, αφού το ματς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάζο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Το έργο δεν θα είναι εύκολο για την κυπριακή ομάδα και στον επαναληπτικό και το θέμα είναι να μην την πατήσει όπως οι Ρέιντζερς. Θυμίζουμε ότι οι Σκωτσέζοι υπέστησαν μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας τοτς καθώς με το 0-2 από την Πρόγκρες στο Λουξεμβούργο αποχαιρέτησαν την Ευρώπη από τον 1ο γύρο του Europa League!

AP Photo/Petros Karadjias

News 24/7

24MEDIA NETWORK