Γλίτωσε το πατατράκ ο ΑΠΟΕΛ, πέρασαν τα φαβορί

Η κυπριακή ομάδα κέρδισε την Ντούντελανζ με 1-0 στο Λουξεμβούργο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των πλέι οφ του Champions League.

Γλίτωσε το πατατράκ ο ΑΠΟΕΛ, πέρασαν τα φαβορί

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και το Λουξεμβούργο την Ντούντελανζ με 1-0 και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το γκολ για τους νικητές πέτυχε στο ντε Καμάργκο με πέναλτι που κέρδισε ο Ορ στο 38'.

Η κυπριακή ομάδα είχε κερδίσει και στο ΓΣΠ με το ίδιο σκορ και με σύνολο 2-0 πήρε την πρόκριση.

Πλέον, οι πρωταθλητές Κύπρου συγκεντρώνονται στις αναμετρήσεις με την Βιτορούλ. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Ρουμανία στις 25 ή 26 Ιουλίου.

Ντούντελανζ (Ντίνο Τόπμελερ): Γιούμπερτ, Τζορντάνοφ, Πρεμπέ, Σνελ (46΄Σνελ), Λορεντιέ, Ντα Κρουζ, Γκάρος, Στολτς, Μπαρμπόσα (73′ Σινανί), Τουρπέλ, Ερ Ραφίκ (58′ Ντόμπρος).

ΑΠΟΕΛ (Μάριο Μπέιν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (61′ Αρτυματάς), Μερκής, Ρουέδα, Λάγο, Βινίσιους, Μοράις, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, Ορ (72′ Βάντερ), Ντε Καμάργκο (80′ Ποτέ).

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς η μόνη ομάδα από τα φαβορί που τα... χρειάστηκε για την πρόκριση ήταν η Ρόζεμποργκ που πέρασε το εμπόδιο της Ντάνταλκ στην παράταση με σκορ 2-1. Από εκεί και πέρα στο Champions League συνεχίζουν: Σέριφ, Κοπεγχάγη, Λουντογκόρετς, Μάριμπορ, Σάλτσμπουργκ, Σέλτικ και Λέγκια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντούντελανζ - ΑΠΟΕΛ 0-1

Ρόζενμποργκ - Ντάνταλκ 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Κουκέσι- Σέριφ 2-1

Κοπεγχάγη - Ζίλινα 1-2

Λουντογκόρετς - Ζαλγκίρις 4-1

Μάριμπορ - Ζρίνσκι 1-1

Σάλτσμπουργκ - Χιμπέρνιανς 3-0

Σέλτικ - Λίνφιλντ 4-0

Λέγκια - Μάριεχαμν 6-0

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

News 24/7

24MEDIA NETWORK