Έτσι θα παίξει η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Άρσεναλ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League, με τον Αρσέν Βενγκέρ να καταστρώνει τα πλάνα του. Δείτε την πιθανότερη ενδεκάδα των "κανονιέρηδων".

Έτσι θα παίξει η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η ημέρα για τον Αρσέν Βενγκέρ που είδε τον Φρανσίς Κοκελέν να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Ο Γάλλος μέσος δεν αναμένεται να αγωνιστεί βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς της Τρίτης (29/9), όμως θα βοηθήσει αν χρειαστεί το κέντρο της Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα, εκτός για την κρίσιμη αναμέτρηση του Champions League έχει τεθεί ο Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έτσι τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Θίο Γουόλκοτ, όπως άλλωστε αγωνίστηκε και ενάντια στη Λέστερ (5-2), όπου πέτυχε και γκολ.

Έτσι θα παίξει η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό

Πίσω του θα βρίσκεται ο Μεσούτ Οζίλ που με τις πάσες του θα αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Όσον αφορά το αριστερό άκρο της επίθεσης, θα βρεθεί ο μπαρουτοκαπνισμένος Αλέξις Σάντσες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο προηγούμενο ματς και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, Στα δεξιά όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο ταχύτατος Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλειν, ενώ στην κορυφή όπως προείπαμε ο Θίο Γουόλκοτ. Αναμφίβολα από τη μέση και μπροστά οι κανονιέρηδες είναι μια ταχύτητα πιο γρήγοροι από τους "ερυθρόλευκους" και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει πρόβλημα. Τόσο ο Μίκελ Αρτέτα, όσο και ο Ματιέ Φλαμινί αποκόμισαν τραυματισμό στο ματς με την ομάδα του Ρανιέρι και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκονται στην ενδεκάδα. Ο σίγουρος είναι ο Σάντι Καθόρλα, ενώ στην άλλη θέση λογικά θα αγωνιστεί ο Άαρον Ράμσεϊ.

Στα δύο άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Μπεγερίν (δεξιά) και Μονρεάλ (αριστερά), ενώ αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μερτεσάκερ και Κοσιελνί. Τέλος κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Πετρ Τσεχ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Άρσεναλ σε σχεδιάγραμμα:

Θυμίζουμε ότι επίσης εκτός παραμένουν οι Ροσίτσκι, Γουέλμπεκ και Γουίλσιρ. Στην αποστολή επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται και οι Οσπίνα, Τσέιμπερς, Γκιμπς, Ντεμπισί, Γκάμπριελ και Κάμπελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK