Κάμπελ: "Δύσκολο να πάρεις βαθμούς στον Πειραιά"

Ο Τζόελ Κάμπελ θα βρεθεί ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τη φανέλα της Άρσεναλ. Μια έδρα που την ξέρει αρκετά καλά, καθώς αγωνίστηκε εκεί για ένα χρόνο. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Κοσταρικανός ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 02:  Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 02: Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

"Η νίκη με τη Σάντερλαντ ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για τον αγώνα της Τετάρτης επειδή θα είναι πολύ δύσκολος", δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ τη σεζόν 2013-14, και συνέχισε:

"Έχουμε παίξει ήδη με τον Ολυμπιακό στο Emirates Stadium. Είναι σπουδαία ομάδα και σπουδαίος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του. Στον Πειραιά είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πόντους αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής. Θα είναι ένας τελικός Κυπέλλου και θα πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε στο Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK