Ο Γουέμπ υπερασπίζεται την απόφαση Σιδηρόπουλου

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ χαρακτήρισε ορθή την ερμηνεία που έδωσαν στον κανονισμό-αποβολή στο πέναλτι οι Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος.

Ο Γουέμπ υπερασπίζεται την απόφαση Σιδηρόπουλου

Πρώτο θέμα στην Αγγλία είναι από το βράδυ της Τρίτης (7/3) οι αποφάσεις Σιδηρόπουλου-Καλογερόπουλου στο ματς της Άρσεναλ με τη Μπάγερν.

Όχι τόσο το πέναλτι που ζήτησε η Άρσεναλ και δεν της έδωσε ο διεθνής ρέφερι όσο αυτό που υπέδειξε εν συνεχεία υπέρ της Μπάγερν και η κίτρινη κάρτα που έγινε κόκκινη στον Κοσιελνί.

Σύμφωνα όμως με έναν κορυφαίο πρώην Άγγλο διαιτητή ο οποίος πλέον εργάζεται για το "btsport", τον Χάουαρντ Γουέμπ, η ερμηνεία των Σιδηρόπουλου, Καλογερόπουλου στον κανονισμό ήταν ορθή.

"Σωστή απόφαση η κόκκινη κάρτα. Κατά τη γνώμη μου δεν κάνει κίνηση να πάει να παίξει την μπάλα. Ένα σπρώξιμο στην πλάτη αποτρέπει την ευκαιρία από μια καθαρή φάση για γκολ", σχολίασε ο Γουέμπ. Επομένως ήταν λάθος το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος έδειξε αρχικά κίτρινη και μετά άλλαξε την απόφαση και έδειξε κόκκινη. Σύμφωνα με τον Άγγλο έπρεπε η κόκκινη να είναι απευθείας και σωστά δόθηκε εντέλει.

Η φάση:

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK