Βενγκέρ: "Είμαστε εδώ για να προκριθούμε"

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους "16" του Champions League. Διαβάστε τι ανέφερε για τον Ολυμπιακό, αλλά και τους Φλαμινί, Ράμσεϊ.

Βενγκέρ: "Είμαστε εδώ για να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως αν οι ποδοσφαιριστές του μείνουν συγκεντρωμένοι κι ακολουθήσουν τις οδηγίες του θα πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στους Ματιέ Φλαμινί κι Άαρον Ράμσεϊ.

"Πρέπει να συγκεντρωθούμε ώστε να έχουμε καλή εμφάνιση και τα γκολ θα έρθουν. Αν παίξουμε καλά τα γκολ θα έρθουν. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πρέπει να αμυνθούμε και να επιτεθούμε καλά. Στόχος μας η νίκη. Αυτό που διακυβεύεται είναι η πρόκριση, τίποτα παραπάνω".

Για τον προγραμματισμό της ομάδας αν πάει στο Europa: "Δεν εξετάζουμε το Europa League, είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Θα δώσουμε τα πάντα για αυτό, και δεν σκεφτόμαστε το αν θα αποτύχουμε. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να το κάνουμε, το έχουμε ξανακάνει. Έχουμε τον τρόπο και θα πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση αύριο για να το καταφέρουμε".

Για τη σημασία της πρόκρισης στους "16": "Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο. Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να παίξουμε απολύτως συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε τα πάντα".

Για την απόδοση του Ράμσεϊ στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League: "Είναι σημαντικό να έχουν καλή απόδοση ο Ράμσεϊ και ο Φλαμινί, που έχω εδώ δίπλα μου, ώστε να τα καταφέρουμε αύριο".

Για το πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία και πως προετοιμάζει τους παίκτες ψυχολογικά: "Πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάθε σενάριο που θα αντιμετωπίσουμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε την καλύτερη απάντηση".

Για το πώς θα αντιδράσει η Αρσεναλ μπροστά σε ένα κοινό όπως του Ολυμπιακού, σε μια έδρα που δεν νικάει: "Συμφωνώ, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κίνητρο αλλά μπορεί και να χάσουν ότι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα. Πρέπει να σταθούμε στην ποιότητά μας. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν αδιάφοροι, τώρα είναι διαφορετικά. Πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι. Στο παρελθόν είχαμε 70% κατοχή αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αυτό πιστεύω να αλλάξει. Θα κυνηγήσουμε οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης".

Ο Ματιέ Φλαμινί, από την πλευρά του, ανέφερε: "Είναι μια πρόκληση ένα τεστ για να δούμε αν έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Το γεγονός ότι έχουμε παραστάσεις θα μας βοηθήσει Ελπίζω να βοηθήσω και την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να πάρουμε την πρόκριση. Τo πιστεύουμε όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό ότι θα τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέλμπεργκ: "Tον Ολυμπιακό τον σέβονται όλοι στην Ευρώπη"

Σίλβα: "Να ανατρέψουμε τα προγνωστικά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK