Βενγκέρ: "Ήμασταν κυρίαρχοι, θα είχαμε πάρει τη νίκη αν..."

Δεν αναγνώρισε το δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού ο Αρσέν Βενγκέρ, κάνοντας λόγο για τυχεό αποτέλεσμα.

Βενγκέρ: "Ήμασταν κυρίαρχοι, θα είχαμε πάρει τη νίκη αν..."
Βενγκέρ Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε από διαφορετική σκοπιά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. Ο Αλσατός προπονητή έκανε λόγο για μια Άρσεναλ κυρίαρχη που απλώς δεν ήταν συγκεντρωμένη στην άμυνα. Δικαιολόγησε παράλληλα τον Οσπίνα και

Χαρακτηριστικά ανέφερε: " Μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Είναι δύσκολο να χωνέψουμε τέτοια ήττα σήμερα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα. Όμως, ο Ολυμπιακός είχε και την τύχη με το μέρος του γιατί έκανε τέσσερα σουτ στον στόχο και δεχθήκαμε τρία. Είναι ένα τυπικό παιχνίδι που είσαι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα. Αν κρατούσαμε το 2-2 για πέντε λεπτά, τότε θα είχαμε πάρει τη νίκη.

Ο κάθε τερματοφύλακας μπορεί να κάνει λάθη. Και το λάθος του Οσπίνα δεν ήταν ο λόγος της ήττας. Και ο Τσεχ τη φετινή σεζόν έχει κάνει λάθη.

Μας πήρε λίγο παραπάνω μπούμε στο παιχνίδι γιατί είχαμε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο, αλλά το σημαντικό σημείο ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν και άτυχοι, αλλά θα πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι και να δούμε τι κάναμε λάθος. Μας κόστισε αυτό το παιχνίδι και από την άλλη εκτόξευσε τον Ολυμπιακό. Όμως, θα πρέπει να πούμε ότι η ομάδα προσπάθησε".

Διαβάστε ακόμη:

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

Το σποτ του Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 από το Sport24radio

Φορτούνης: "Μπορούμε να κοιτάμε τη 2η θέση"

Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Τα αγγλικά πρωτοσέλιδα για τη νίκη του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK